Со запалено светло дефинитивно.Или барем пригушена светлина, од свеќички Како и да е, само да не е во темница, сакам да си го гледам лепотанот
На пригушено, темно, светло зависи од околностите, тоа не е битно, добар секс не ми зависи од тоа, кога има возбуда и страст светлото е небитно
Најпрвин здраво на сите. Во врска со темава, мојот избор е светлина. Зошто да ги замислувате облините на партнерот кога можете да ги гледате?
Абе, види вака..хмммммммм..а што ако па нема некои облини за гледање, шо прајме тогаш јас каква манџика сум, влакна од носот ако му заштрчат, мене одма ми паѓа либидо Затоа МрАк бате, црна темница
Мојов одговор повеќе беше како од машка гледна точка. Зошто да ги замислуваме ( . ) ( . ) кога можеме да ги гледаме и да добиеме на потенцијал хаха. Во секој случај, ова е само едно субјективно машко мислење
Точно така душо, моето беше само објективно типично женско мислење водење љубов под рефлектори го ремети ритамот во сексот кај жената(гледаме да увлечеме стомак, гледаме целулитот да не излезе на ачик, влакна недепилирани, шминка размачкана, стрии, курци палци...абе ептем се комплицирани и никогаш совршени женски створења(да не кажам искомплексирани понекогаш и за бадијала)
Seems legit со реалните случувања пред и за време на чинот хахах. Можеби треба да го имате во предвид фактот дека штом машкото стигнало до тој степен на интима со некоја девојка, не би рекол Ејјј, што е оваа? Стриии?!? Ништо, јас се облекувам и си одам дури не ги снема and that's final Just to keep in mind
ама кога има искраа за брзинско некое плескање, дење ли е ноќе ли еее ...не е вооопшто важно инаку сакам да е пригушено светло да можам да го гледам повремено, за максимално уживање во водењето љубов
Темницата си има предности посебно за оние во брак како мене, можеш секоја вечер да фиксираш некоја друга личност за да разбиеш монотонија. Незнам за другите но јас признавам дека додека водам љубов со партнерот замислувам некоја особа која ми е привлечна, на тој начин секогаш постигнувам оргазам, што не е случај ако не фантазирам. Не би рекла дека сопругт не ме пали ама ете така сум навикната повеќе ме возбудува менталната отколку физичката дразба. Кога сум со некој друг што не се случува така често тогаш самата ситуација е толку возбудлив што нема потреба за фантазија.