Ова само во темница мозе богами и комсијата да ти дојде па да се прашуваш зошто ли твојот сменил техника
Во темница .. Море во мрак.. Си имам едно 6-7 кила вишок моментално и не сакам да си ги гледам самата а не пак дечко ми. Може баш секси ќр му се видам ама не ризикувам
Ма каков комшија. Само маж ми се сексам. Искрено, ми смета јака светлина. А и не ми е баш возвудливо.
Кога се сексам со некој, морам да го гледам. Не мора да биде вклучена сијалица од 100 вати, некоја пригушена светлина ми е најидеална, но никако целосна темнина. Визуелниот момент ми е многу важен, и сакам да му ги гледам фаците што ги прави, обожавам огледала, да се гледаме и двајцата, едноставно сакам да гледам што се случува цело време. За тие што викате дека преферирате темнина затоа што имате некој килограм вишок, знаете дека тоа не му игра никаква улога на тој што сака да ве легне, така? Штом некој сте го напалиле, се бакнувате, се соблекувате, сигурно нема да ви рече „стоп, сега забележав дека имаш 1 цм сало повеќе од предвиденото, нече мочи“. Моментот кога некој решава да има секс со вас всушност се случува многу пред да ве види голи. Иронично, на анкетата сум гласала Во темница, можеби и пред да имам секс било ова. Сега ако морам да изберам помеѓу најјаки рефлектори или целосна темнина, пак ќе го изберам првото.