Не ми сменува ништо кога ми се сака. Е сега, темница, ама онака со малку пригушено светло е поромантично, ама среде бел ден кога ќе падне, кај ќе барам темно Убаво ми е секако, битно да го глдам, да не биде прст пред очи не се гледа
како и да е зависно од ситуација и светло и темно не ми смета али најубаво е со свекички и винце хехехе е тогаш мераклиски опуштено и романтично
не целосна темница, барем малку да има светлина да се гледаме а и на целосна светлина си немам проблем подолго време сме заедно така да....
Mислам дека во темница .. е по романтично, се разбира со пригушено светло од компјутер или тв. мада и преку ден не е лошо... тогаш па и по интересно е поради тоа што можете да се погледнувате за време на сексот..
Најдобро ми е со светло од камин во овие зимски денови. Или со светло од компјутер и некоја песна во позадина. А немам ништо против секс на дневна светлина, не се срамам, ама не ми е толку совршено
Најдобра ми е пригушената светлина,свеќички за подобар ефект и нежна песна во позадина,ама тоа ретко го доживувам. Дечко ми практикува дневна светлина(денски се се гледало-божем навечер е слеп ) Не за другото често е и изморен навечер
Порано сакав во темница, сега некако не ми менува многу, сеедно ми стана.Можеби дека сега сум си скроз опуштена пред него, па не му ја мислам многу
Јас гласав за светло, сакам на дневна светлина, а и мн ретко сум имала во темно, освен во кола со светлина од бандерите И еднаш во скроз темно, ич не се гледавме и тогаш беше некако возбудливо, но сакав да се гледаме. Ма, со светло или без сеедно, битно да е добар сексот
Секако.и светло и темница. И мене ми е некако најубаво придушено, онака со силуети, но не се на тацна.Тој пак повеке е за на светло и тоа апла со се запалено, сакал да ме гледа, божем ич ме нема видено..
Јас сакам навечер, со запален ТВ, а маж ми сака наутро,не дека ми смета светлина туку наутро ми се спие.
Најубаво ми е со прогушена светлина така најопуштена сум,запалено светло не ми смета ама не ми е ни убаво
Кога имаме секс во темница,сакам вистински да биде темница,без никакво светло,без тв,ком или слично...така ми е некако нежно,сакам да го чувствувам со допири,да ја слушам секоја негова воздишка и ништо да не го одвлече вниманието ни за секунда...и обично со саати трае секот т.е. водењето љубов...а кога имаме секс со запалено светло,е тогаш е секс-секс,возбудливо,брзо,диво...
Убаво ни е на двајцата во темница ама со телевизор или свеќа запалена! не знам така ми е убаво, и тоа користам свеќи од тие на бои што се особено црвена или портокалова со арома........