Не скроз во темно, со пригушено светло Не ми пречи и во светлина, онака само ако е денски, но сепак некако ми е појако во темница хихихиххи
mislam deka vo temnica so mnogu mala svetlina e najubavo bidejku taka poveke se fokusiras na cuvstvoto, na dopirot, a onaka na izgledot.mislam deka toa e razlikata...isto taka i po romanticno i pointimno e vo temno
Абе види вака секс си е секс, дали под рефлектори или во тунел, машкот пенис секако ќе пенетрира а женската вагина ќе го прима. Таквото меѓусебно општење доведува до оргазмо-предизвикувачки чувства, кои откако ќе се остварат причинуваат неверојатно телесно задоволство. Секс е секс, не е битно каде, ниту како, битно е само да сте двајца (или повеќе) на број .
^ Така е Најубава, секс си е секс без разлика на светлото. Не се пребира за секс бре алоо, некој нема можност, вие овде пребирате на светло, на темно, на придушена светлина
Пригушено светло. За мене сексот не е само бапни се в кревет и заврши работа. Туку е целосна церемонија. Сакам убаво светло, музика, миризливи свеќи, секси долен веш.....Со сите тертипи. Спојлер Некогаш сум имала и секс на екс, ама тоа повеќе му годеше на партнерот, отколку мене.
целосно можам да се опуштам во темница....но дечко ми преферира со запалено светло...правиме некои компромиси со пригушено светло па океј ни е
Па кај мене зависи од расположение и за тоа не можам да гласам ни за едното ни за другото.Јас по се изгледа имам повеќе машки хормони или не знам што е проблемот со мене ама многу пати ме нервира предиграта па минеме право на главно.Не дека немало романтика ама обично јас сум за да се рипне предиграта.Е сега да не забегам од темата ама ако си играме улоги тогаш запалено светло се знае да се виде убаво се и под секој агол е тогаш има се холохопки со подвезници(жартели се викале), белиот мантил за работа се користи,корсети и слично порано како луда трошев пари на долна облека и жално е според мене да се има изгасено светло тогаш.Ако целата работа се одвива спонтано тогаш не ми треба светло иако не би ми сметало и обично се се завршува во темница или пригушено светло(читај вклучен тв и појачан тон да да ги замаскира звуците што ги испуштаме оти неговите спијат во собата до нас)