pa vo temnica mnogu malce praktikuvame seks.. so priduseno slvetlo ili pak zapalena lamba da se gledame koga ke se slucuva dejstvoto
Сакам и во темница , и со запалено светло, сеедно ми е, но ајде кога морам да одвојам би рекла во темница ( ама не целосно темно, со пригушено светло )
Зависи од ситуацијата и од местото али сепак мислам дека во темница со запалена ламба или телевизор е попријатно и поромантично
И јас сум за во темница онака само малу зрак да има,да речеме телевизорот да е вклучен,до душа преферирам и на дење кога се има желба и услови,али да запалам светло во вечерните часови за време на сексот не.
Исто, ни многу светло ни многу темно. Иако некогаш знае да ми ја чкрапни сијалицата да свети, а и не велам не, има и што да види
Обично во темница или пригушено светло... Со еден бивши практикувавме цело време со упалено светло и на почеток многу ми беше чудно и незгодно, но како што се навикнав, сфатив дека сум многу послободна пред него и без комплекси...и некако беше посекси
Само девојки кои имаат комплек и се незадоволни од сопстениот изглед водат љубов во темница. или пак оние кои се со тип кој баш не им се допаѓа ама се со него од матрејални причини или затоа што неможат да си фатат подобар. Јас сакам да водам љубов со запалено светло и да уживам во погледот на задоволен маж. Бидејки по лицето можеш да познаеш дали тој ужива или само одработува. Инаку сум сосема задоволна од сопственото тело и мислам дека дури и во сексот е могу битен сегментот наречен говор на телото. Бидејки е познато дека мажите се визуелисти и ужиаат во она што го гледаат јас не си земам за право да им го ускратам тоа задоволство. И, секоја малку поискусна жена знае како дополнително да го возбуди мажот со секси пози гримаси поглед итн. значи доколку гаснете светло та ќе иде само ебење а не водење љубов и уживање. Бидејки замилете ја ситуацијата кога вие сте одозгора со запалено и изгаснато светло, и замислете колку му ускратуваате на вашиот партнер. Вие може да скокате и вриштите колку што сакате но ако му го ускратите визуелниот ефект сте направиле големо "злосторство".
Не сакам мрак темница. Но, голем обожавател сум на пригушено светло. Не сакам некоја неонка над глава да ми свети. Или свеќи или некоја столна ламба. На пример кај мене во соба имам црвена ѕидна сијаличка и дава прекрасен ефект. Но, се е во вкусовите...а и како се чувствувате попријатно.