Секако во осветлена просторија бидејки сакам да гледам кој ме ебе, а не во темница и јас да си замислувам којзнае кого а тој да работи. Во темно сакаат да имат секс оние особи кои се незадоволни од сопственото тело, особи кои се срамат од себе. Мое мислење е дека мажите се визуелисти и ги инспирира кога го гледаат објектот што го ебат. Додека со изгаснато светло тој влегува во вас но којзнае какво филмче си прави во главата. За да еден маж сврши 30% е дразнењето на половиот орган влегувајки во вашата вагина, останатите 70% е она што тој го гледа или замислуа.
На светло поубо е Посебно пред огледало, се клецате и се гледате, то чувство е невероватно Поќе возбуда
Гледам дека него очигледно не му смета светлото воопшто ама сепак јас сакам кога е темно ( немање самодоверба )
Кога-како. Некогаш во темница, а некогаш и со запалено светло. Поубаво ми е во темница. А и поромантично.
Jas so mojot partner povekje praktikuvame seks vo temnica no on povekje saka vo svetlo bidejkji saka da mi go gleda izrazot na liceto a jas pak malku go nerviram pa go teram vo temnica hah
Јас повеќе сакам во темница само поради немање самодоверба .. но мојот дечко сака повеќе на светло сакал да ме гледа у задница и изразите на лицето кои ги праам за време на сексот така да некако се уклапаме кога така кога вака