Те подржувам,а и на дечко ми му се допаѓа пригушено светло истотака. Сака да ме гледа во очи додека ме задоволува.
Не можам да се одлучам- обожавам секс преку ден на природно светло, интересно ми е кога е потполна темнина (тогаш се активираат другите сетила), сакам пригушено светло, ама некогаш со дечко ми го оставаме светлото- чисто онака да биде поинтересно!
Не ми е битно, ама црна темница кај што прст пред око не се гледа - не. И јас се сушам многу брзо и на партнерот му се спушта, затоа што не можеме само да си замислуваме и да осеќаме, потребна е и визуелна стимулација
Воопшто не се срамам пред дечко ми, и дење некогаш гола си шетам, така да не е од срам него поубаво ми е во темница, повеќе се концентрирам на самиот чин и се препуштам скроз. Поинтимна и поубава ми е атмосферата. А за него не знам баш, понекогаш знае и да му годи eye contact, што е дефинитивно невозможно во темница.
Да дефинираме имаме повеќе варијанти, секс навечер со запалено светло не е баш романтично, ама со некое пригушено светло е одлично за добра атмосфера, а преку ден е супер на нормална светлина, спуштени ролетни преку ден глупаво ... Како и да е во тотален мрак да не се гледа кој каде е хммм не знам колку интересно ќе е
Јас лично преферирам темница, онака со пригушено светло свеќи или столна ламба. Сексот во светло го избегнуваме затоа што јас се срамам, не сакам да ме гледа.