Море шо е ова сите по темници се сексате, цццц јас искрено, како стареам, повеќе светло сакам добро, не рефлектори, ама столна ламба, така појака... изгледа дека не догледувам да не утнам нешто во темницата
точно... ама и како старееме повеќе уживаме во сексот, оти не ни лета умот во целулитот или стомакот... се фокусираме на уживањето!
Svetlo koga ne bev opustena na pocetokot se potemno gledav da bide, kako sto se opustav seedno mi stana, ama nikogas ne sakav epten temnica... Kolku tolku da se vidime
Ова сo само по темно време секс, ме потсеќа на сцената од Сенки на Манчевски,кога Сабина Ајрула без шминка се крие секоја вечер од маж и пред легнуење и му вика " Гасиииииии светло, идаааам !!"
Не ни имаат денски. Или па спуштени сите ролетни. Да не бидам оф. Сакам секако. И во целосно осветлена соба сред бел ден, и со пригушено светло, а многу ретко во темница. Ама некогаш па имам и таква желба како за промена, така се активираат други сетила, па секој допир ти е изненадно и уште повеќе возбудливо ама тоа премногу ретко. Повеќе претпочитам се' да се гледа.
Ако е ноќе, подобро е во полутемно. Ако е дење, нормално на светло. Генерално, не сакам црна темница.
Море да блешти, ич не ми гајле дали сум оскубана или не. Не бе нејќам темница, јаааааааааа да се наденам на некоја дршка од метла.