Сигурна сум дека можеби и тоа е забавно ама јас не би од причина што тоа е интимна работа меѓу двајцата партнери и не би се осудила на такво нешто.
Јас си замислував како би било со двајца, и му зборев на мојот срцуш да најдеме некој, он не сакаше. За беља гледав еден таков порнич, и многу ме интересираше како и било на таа. Пуста љубопитност Ама , па после си помислив -Што ако срцушот мој прв заврши и јас да останам сама со другиот? И си реков -Неее, не е тоа за мене.
што не си му рекла да најдеме НЕКОЈА ќе ти ги бацуваше нозете од среќа шала на страна и мојот вика многу сакам тројка да пробаме и јас го зафркавам ајде бе ама да најдеш некој секси дечко и вика е да бе да го убијам после така да сите мажи би сакале тројка ама со 2 женски според мене
За мене тоа е чиста глупост. Еве пример: Јас, дечко ми и уште еден дечко: Дечко ми е тотален коњ, што пред негов нос имам секс и со друг. Јас, дечко ми и уште една девојка: Како да учествуваш во ситуацијата кога дечко ти те вара. Поента? Само во порничите.
Никогаш не би пробала,никогаш.Гадно ми е и при сама помисла тоа се прави со некој што го сакаш,неможеш тука така,а камоли 3ка
Секс во тројка е деликатна ситуација.Две машки на една девојка е прилично незгоднa ситуација по мене.Не зборувам тука за врска.Не би зел повторно учество од повеќе причини: 1.Возбудата не е ни одблиску на тоа ниво. 2.Не сакам никој да се меша у мој двор.Секој од нас си има филм,агенда,screenplay итн. што би сакал да прави со одредена девојка.Не сакам никој да ми се меша освен девојката. Моментот кога двајца мажи со дигнати палки преговараат за нивниот нареден потег е тотално безвезе,и секогаш кога доаѓa до компромис ми се јавува празнина(душевна) и чувство на огорченост кое е тешко да се опише. Плус тоа не само што треба во одредени случаеви да се толерира неверојатното влакнесто дупе на другарот,има инстанци кога другарот самоиницијативно ја напушта сцената на злосторот и продолжува да дрка,оставајќи ме на цедило. Од друга страна,би зел повторно учевство у комбинација со две девојки. Што се однесува за секс во тројка додека сум во врска,категорично сум против,независно дали се работи за две машки-една девојка или обратно.Чувството е прекрасно кога знаеш дека само со една личност имаш мали слатки тајни,иако добар дел од тие ствари во наредните 24 часа ќе бидат пренесени на нивните гладни за информации најдобри другарки.И независно што раскажувањата ќе добијат форма на сексуална белетристика или еротски новели,at the end of the day само јас и она знаеме што навистина се случувало и како тоа изгледало,со сите бои и нијанси на бои,if you know what I mean .
Интересна замисла е ова, која подеднакво ја посакуваат и двата пола, но со „мали“ варијации, односно - Машкото сака секс со две женски; Женското сака секс со две машки Битка за компромис, begin! *ма нема ни што да почнува битката, на крајот повторно само со едната девојка ќе си имам, и тоа е тоа.
Погледнете ја предпоследната епизода од два и пол мажи и учете Спојлер Тупавиот и девојка му се договараат да имаат секс во тројка. Но прво да ја исполнат нејзината желба-секс со уште едно машко, па потоа да пробат со женско. Го одбираат Волден. Тој прифаќа, но се комплицираат работите и си оди уште пред да започне играта. Наредната вечер одат во потрага по девојка. Наоѓаат, одат во куќата и кога баш тргна таа да се освежи па да започнат, се сретнува со Волден и ги извисува и тие завршуваат сами
Да да и пак да (лелел се занесов) ама сакам да пробам навистина ми е примамливо,иако со тоа се губи дискрецијата и интимноста на самиот чин (бодење љубов) сепак примамливо.
Хахахахахаха Интересна тема Првенствено треба да се има доверба во партнерот па подоцна се пополека...Зборувам за секс ДВЕ ЖЕНИ ЕДНО МАШКО... Темава не е за осудување него за сопствените скирени секс желби...Кој пробал знае хахаах
хахахахах Имам гледано филм со ваква тематика забораив како се вика филмот ама многу е јак ке ви го раскажам во кратки црти.Дечкота сака да проба во тројка и сеа ја убедува женската вака така и ај таа прифака муабетот е со уште една жена и бараат ваму таму им се случуваат еден куп глупости и на крај наоѓаат имаат секс ама дечково некако цело време со другава си ја заборава неговата ама не е тоа најакото во филмот .Нај јако е тоа што на крај двете жени остануваат заедно а тој останува сам па пазете што посакувате да не останете сами на крај
Според мене треба се да се проба во животот.Сум имала однос со три женски и едно машко и ми е било феноменално.Едно ново доживување .Секако тоа си остана меѓу нас,сите сме стрејт а сето тоа се деси неиспланирано само од себе.Така да искористете се што ви нуди животот