Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс во тројка

Дискусија во 'Секс' започната од butterfly89, 1 февруари 2010.

?

Би пробале ли секс во тројка?

1. Да, со уште еден маж

414 глас(а)
    18,6%
  2. Да, со уште една жена

723 глас(а)
    32,5%
  3. Не, никогаш

959 глас(а)
    43,1%
  4. Веќе сум пробала

127 глас(а)
    5,7%
  1. goddessS

goddessS Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    6
    Можеш да речеш мене не ми смета, за мене тоа не е ништо и се што следи понатаму, ама да создаваш нови дефиниции за морал или ти, или било кој друг и релативизирање на истиот е веќе преминување на сите граници. Се знае што опфаќа и моралот и интегритетот, кој колку го почитува и се води по него е негова работа, но ова создавање на лажни вредности со цел тешење и барање утеха е претеризам и веќе оди на нерви. А повеќето го прават тоа и повеќето се такви денес, затоа светот тргнал во неповрат, како што гледам.

На Ilinaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Sardinija21

Sardinija21 Нов член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    98
    Ви благодарам на сите, и на оние кои ја оправдуваат мојата непромислена постапка а особено на оние кои имаат критички став бодејки мислам дека тие се нај искрени. Да, во моментов ме болат нивните коментари но свесна сум дека сум дека се во право, исто како што сум свесна дека тие се светици само затоа што кријат многу работи т.е не ги признаваат јавно. Само се прашувам како можат да сокријат некои работи од својата совест. Подобро е да знае цел свет за моите грешки отолку никој да не знае но да ме јаде совеста одвнатре. Добро разбирам и тоа дека не баш секој има совест, и дека има луге кои не користат огледало пред да почнат да осудуваат и навредуваат други. Ништо не е полошо па дури ни ова што јас го неправив од лицемерието, да се нафрлиш на друг за ситуација која воопшто не те засега а да притоа не се запрашаш себеси дали и јас имам направено нешто кои не се фклопува во таканаречените работи кои се прифатливи за јавноста. Но јас се прашувам до кога ќе живееме со двојни стандарди едни што ќе важат за нас во кои се е оправдано, и едни за другите за кои и најмала ситница ја дочекуваме на нож. Но сега се поставува прашањето дали треба да се вратам на старите патеки или да живеам разуздан живот, бидејќи етиќетата е залепена без разлика дали еднаш или сто и еднаш по се изгледа исто ми се фаќа. Инаку беа спомнати многу работи кои јас не сум ги рекла на пр: Дека тоа било моја желба, што не е точно туку се се случи спонтано. Потоа некој спомна да сум се отселела, за тоа нема потреба........ И се потврди она што го кажа еден од членовите со примерот од лифтот. „Маре е курва а под него затоа што тебе не ти дала“, ова се однесува на Сладок-Битола кој до пред некој ден ми пишуаше пораќи со секаква вулгарна содржина но откако виде дека не му одговарам реши да ме исплука јавно. Ок нема врска јас сеуште ѓи чувам пораките несакам да ги објавам ниту да ѓи пратам таму каде што треба не сум до толку злобна.

На Дугокоси Швалер му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    4.346
    Sardinija21 кој тие се светици? Не значи сега ако ти не си поштена, дека и сите останати сме такви како тебе.
    Прво ги прифаќаш негативните критики, а потоа се лутиш.
    Немој да се лутиш што за тебе веќе цел град знае и те озборува. Па ти тоа јавно го кодошиш Сладок-Битола. И ти си таква. :!:
    И сега можеш слободно да бидеш со цел град зашто ете веќе имаш етикета (според тебе) :!: .

Ти не сакаш ни да послушаш совети.

На malince777, Jagoda123, Ilinaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    еве вака да знаат сите ке кажам дека нее онака како шо велиш ти туку ке кажам самиот дека ти пратив порака во која се работеше за нешто околу една тема и сакав само одговор- а ти не лажи дека не си ми одговорила па сум се откажал туку јавно кажи дека ти на таја порака ми одговори али со нешто премногу вулгарно и навредливо многу добро знаеш шо ми пиша во порака и со какви зборови ме навреди јас ја чубам пораката немој да се правиш светица многу добро знаеш и самата шо ми пиша ти мене. а не да лажиш дека не си ми вратила на порака тоа е лага. а за навредливоста не сакам да те пријавам али ја чувам пораката и не ги лажи оние кои не те знаат зашто знаеш и сама дека се фаќаш во лага.

5. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Се мешам кај што не ми е работа :) , ама читав за искуството на Сардинија, ајде и до некаде ја разбирав, младост-лудост си велам, ама кога стигнав до нејзиниот последен коментар искрено, сменив мислење.
    Овој дел некако барем за мене докажува дека и не си баш толку наивна, во никој случај. Зошто ти е толку неверојатно да помислиш дека има нормални девојки, со нормално однесување, не светици, зашто поделбата никако не е само на светици и курви. И за мене некако се наметнува мислењето овде дека само еден тип девојки не можат да прифатат дека постојат чесни девојчиња, а тоа се оние девојки за кои може да се кажат многу работи, ама не и тоа дека се чесни... Знаеш како е, лопов мисли дека сите крадат, пијаница верува дека сите пијат, а к..ва верува дека сите се к...ваат. (со последново не алудирам на никого, само констатирам)

На popeye, Jagoda123, manja666 и 4 други им се допаѓа ова.
  6. popeye

popeye Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    Во секој случај БРАВО за Сардинија, ви го фрли само блинкерот,а сите Вие убаво го лапнавте, се запаливте за темава и за Фемина... Девојчево си е паметно ...

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.087
    Ej да стварно. Многу паметна ... како не` спопали на темава :o
    смајлиштосекрсти

Нејсе, си се искажа девојчето, си ја кажа маката.
    Нема да ти морализирам, нема што да те осудувам, ништо лошо не сте направиле, тројца слободни луѓе експериментирале во интимниот живот притоа конкретно не повредувајќи никого...

Само ќе ти кажам дека тоа ти што си го направила не е толку страшно, колку што е страшно што тука си го направила. И не, не те искористиле, затоа што оствариле една твоја фантазија која многу жени ја имаат.

И да јадат трици, тие трици ќе имаат ефект кај неповолно малцинство кое се храни со трачеви кои ни самото не знае зошто ги дискутира и критикува, а оние со отворен ум и сфаќања ќе добијат впечаток за тие што се пофалиле, не за тебе, дека се неизживеани очајници.

На Дугокоси Швалер, tinan и WarriorAngel им се допаѓа ова.
  8. Sardinija21

Sardinija21 Нов член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    98
    Ако некој реши да биде искрен да сподели нај интимни чувства со вас а вие притоа велите дека тоа е мамка да сум го подигнела рејтингот на ФЕМИНА, па зошто јас да го дигам рејтингот на фемина да не случајно мене ми влегува во џеб? Привлекување на внимание е токму она што го прави popeye но тоа повеке зборува за него колку е тој исфрустриран и му е потребно внимание. Кога бев мала имаше деца в маало кои никој не ги дружеше а тие ако требаше и ќе удреа некое дете само за да им обрнат внимание но тоа се фрустрации кои тешко се лечат. Јас повеќе нема да одговарам на небулозни навреди и измислици пред се од почит кон останатите членови, немам намера да го приватизирам ниту форумов ниту темава.Но доколку не одговорам не значи дека се согласувам и ѓи прифаќам сите инсинуаии и подметнување кои ќе бидат искажани. Отсега може да прокоментирам нечие мислење само доколку е поврзано со темата, сите останати ги игнорирам.

9. popeye

popeye Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    Сардинија, само сакав да те заштитам од сите негативни реакции, да се сврти на шега, а твоја работа е како мојот коментар си го доживеала... и ти благодарам за твоето психијатриско мислење, очигледно си сестрана личност....

На malince777 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    4.556
    Мене не ми е јасно , што ви е ова толку трн во око ? Сакала девојката си го пружила тоа задоволство ,ништо лошо не направила имала секс , леле па дури со двајца |( ,не е ваш проблем !Македонска работа само да се меле и да се лепат етикети ! Аман не е ваша работа а ни право да судите на некого дали била лесна или поштена ! Секој со својот живот , памет и со своите морали , Сардинија ич да не се замараш било и поминало , ништо не можеш да смениш веќе поминало , а за секогаш постои твојот збор , против нивниот!

На Дугокоси Швалер, hermosa и tessie им се допаѓа ова.
  11. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    се мислев дали да искоментирам или не... да разјасниме прво дефиницја за курва е девојка која си го продава своето тело за пари и за секој секусален чин зема дебело платена сума.потешките курви влегуваат во ланецот на проституција а тоа што сардинија го направила не ја прави да биде курва туку и дава памет за друг пат шо се вели.во ред е тоа што го направила си исполнила фантазија во реалност,не е во ред тоа што го направила со соседи кои можеби ќе ја оговараат а можеби и не.неможеме ние од тука да кажеме со сигурност ќе те оговараат ваква си таква си кога не ја знаеме ни неа ни тие двајцата.и на крај краева темава е да се каже искуство,дали се согласувате со секост во тројка или не,а не да му давате етикета за низ град на некој што само анонимно споделил нешто тука!!! :^)

На Дугокоси Швалер, anebaby и a.c.k.a им се допаѓа ова.
  12. goddessS

goddessS Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    6
    ^^Добро, што ви е вам? Oткако е напишан постот само три или четири членки (не повеќе од пет) напишале дека не ја одобруваат постапката, а преку 10 ја поддржале и ја тешат, по која математика таа излезе толку етикетирана и осудувана? Вие сте тие што ги напаѓате луѓево: „македонски менталитет, затуцани, конзервативни, и вие сте такви само што се криете :D “ и што уште не изнакажавте, а тие само се изјаснија.
    Инаку според мене Сардинија измислува, читајќи и ги другите мислења ми е јасно, ама форум како форум, важно да има дискусија, неважно каква.
    *Не дека нема вакви случаи, но овој е измислен.

На malince777, Ilinaaa, popeye и 2 други им се допаѓа ова.
  13. praski4e

praski4e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    866
    Допаѓања:
    908
    Не сум пробала до сега и мислам дека нема за сериозните врски мислам дека секс во тројка не е според мене тоа е мое лично мислење додека зезанции од типот двајца другари една другарка или две другарки еден другар тоа е пак понормално а јас да го мешам дечкото со уште некоја девојка пред мене да ја пипка лиже и задоволува не би или обратно мене дечкото да ме гледа како друг ме работи не е во ред според мене.

14. princess11ska

princess11ska Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    64
    Не сум размислувала баш на темава ама мислам дека би имала секс во тројка. Воопшто не ги судам тие кои имале. Само сепак со оглед на нашата околина и менталитет тоа би го направила некаде каде што никој не ме познава. Во странство на пример. И да, во никој случај не би го мешала партнерот. :)

На aniram и popeye им се допаѓа ова.
  15. Supernice

Supernice Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    71
    Па не планирам да умрам без да пробам тројка, било тоа MMЖ или МЖЖ.

16. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Незнаев дали да пишувам мислење или не пошто разговоров е пред еден месец но на крај...еве го. Го прочитав случајот на Сардинија и сите ваши мислења. Прво и основно,девојчето бараше утеха а вие ја закопавте под земја. Не оправдувам што направила ама не ни осудувам. Само сакам да појаснам нешто. Сардинија рече дека сите се правиме светци и ретки се оние кои ги признаваат своите злодела а се почести се оние кои осудуваат без да ги погледнат своите постапки. Тоа е точно и еден од тие кои осудуваат беше малце подоле каде започна со реченицата: "Не значи сега ако ти не си поштена, дека и сите останати сме такви како тебе. "
    Ma немој? :fubar:
    Ова само докажа дека Feodora (девојката одговорна за оваа реченица) е нај НЕ поштена ! Немора да значи дека Сардинија со нејзината постапка е порасипана од Feodora. Девојчето ми изгледа баш кул, згрешила -згрешила, не е крај на светот. Не убила човек
    Уште смртна казна да и дадевте и се одјавуам засекогаш. |(

Инаку не делам совети за случајот. Не ја осудувам, не ја поддржувам. А тие што мислат дека Сардинија лаже и дека овој случај не е вистина, стварно се премногу глупи. Со извинение :)

Не би имала секс во тројка. (ако ве интересираше,пошто нели,за тоа е темава) :lol:

На Дугокоси Швалер и swrcii им се допаѓа ова.
  17. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    За жал малце се оние кои ке го признаат ова што ти го призна... И секоја чест за сардинија, не за стореното туку за тоа што го напиша на форумов..за жал се зезна, незнаеше дека ке добие се- само најдобронамерен совет не.

18. optimistka23

optimistka23 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    56
    дали сакам хммммм :?: ако има уште една жена гарант ќе се степаме само ако го чепне маж ми :lol: а ако има маж е ондак ќе размислам ама страв ме фаќа да е се занесат они двајца па ми отиде бракот :lol: Ај НЕ доволно сне јас и тој ако нешто фали ќе си земеме помагало :lol: честитам на храброста на тие што би пробале и не мислам дека е до толку страшно секој си мечтае за нешто :!: ама јас не би :)

19. Sardinija21

Sardinija21 Нов член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    98
    Прво ви благодарам на последните 2 за разбирањето и подршката.
    2.Да ја разрешам мистеријата т.е сомнежот на неколку членки дека мојата случка не е вистинита. Јас ве прашувам, дали е некој/а толку луд/а да се претставува себеси во негативен контекст и да се доведе во ситуација сите да го плукаат и да се изживуваат и морализираат па дури и оние кои се стопати полоши? Значи доколку сакав да измислував приказни ќе се претставев себеси во позитивно светло а не како некоја која била со 2 мажи наеднаш, што искрено и самата ги презирав лугето кои тоа го прават.
    Некој од вас рече дека сум се излажала т.е дека сум очекувала подршка а сум добила плукање. Не, знаев како е менталниот склоп на лугето и го добив точно она што го очекував. Драго ми е само за оние што беа исрни во осудата, но ги жалам оние кои мечтаат тоа да го направат а немаат храброст па затоа ме плукаат. И, им благодарам на оние кои рекоа дека мажите незнаат да молчат и дека за неколку дена сите ќе дознаат. Да, беа во право.

20. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Имаат право да ме бришат зашто е оф топик ама се нашол мајсторот да навредува, па нема што да молчам.

Ој Ариела, ти паметна душичке, од вчера ли си активна на форумов што си толку компетентна за проценки? Сардинија е само 3.528.439-ти профил на една иста личност која од сите свои профили труе за секс, секс и само секс, пропратено со, се разбира, неизбежните правописни непознавања.
    „Со извинение“ ама баш ти најде да кажуваш кој бил глуп, а кој не. Мене ми иде да се одјавам засекогаш од форумов кога гледам какви фаци се мотаат па уште и солат памет.

На popeye и Jagoda123 им се допаѓа ова.