Се сложувам со тебе. Мислам дека се тоа се само фантазии инспирирани од порничи секако, но реално мислам дека на ниту едно машко не би му било пријатно девојка му пред негови очи да се д*пи со друг маж исто како и жена да го гледа со друга жена. Мислам за време на актот, ајде напалено, возбудливо се, ама мислам дека откако ќе спласнат впечатоците и возбудата, дека многу би се каеле и би размислувале на поинаков начин. Секако, зборам за долги и сериозни врски.
Не дека сум патријахално воспитана или заостаната ама никогаш не би пробала во тројка. Секако оти како и секој жив човек сум си помислила како би изгледало тоа , ама едно е да помислиш а друго е да направиш. Мене ова не ми е забавно и нешто што би ја освежило врската, значи не сум за.
@ViktorijaG Извини женска, зошто одвратно? Не уништува никаков збор, само ти си имаш набиено комплекси дека е одвратно, додека не пробаш неможеш да знаеш Очигледно не знаеш да уживаш со секс, во сексот се експериментира, па зошто да не со плус еден член
Тргнете ги настрана прерасудите,значи секој си има право на избор и секој си има свој став и свое мислење,занекого е убаво секс во тројка за некој е одвратно,секој со својата фантазија.Јас искрено немам ништо против ова,но јас би имал само со непознати девојки секс во тројка,за мене не е ок партнерот/партнерката да ги делиш со некој друг за свој кеиф.
Убаво е да се проба, во секој случај. Особено оние кои се слободни и немаат никакви предрасуди. Гласам ЗА.
Едно нема да ми биде јасно цел живот....сон на секој маж е да биде со две лезбејки а ниедна жена несака да биде со двајца педери??
ако веке знаете да уживате во сексот и да експериментирате еве за пример пробајте со коњ,куче нели за да се екпериментира деееее
Ne bi gi osudila tia sto probale ili sto sakaat da prodat sekoj si ima svoe pravo da pravi sto saka vo zivotot.Jas sepak ke bi sakala decko/maz da go delam so drug/a . I nikogas sum nemala fantazii za seks vo trojka zasto nikogas ne me ni privlekuvalo.
За луѓе што се во врска не би го прифатиле тоа..но слободни луѓе кои не се во врска би го практикувале тоа зашо да не..
не знам со се замараш и шо сакаш да постигниш со муабетов ,,дали би сакал со уште еден маж?не сакам ,тоа не ме пали а и партнерката со која сме во слободна врска (тајна ) не е заинтересирана .Едноставно имаме желба значи обострана да пробаме со уште една девојка и тоа е тоа ...Ако ти мислиш дека тоа е погрешно тоа е твое мислење,Никој не те убедува да ти направиш нешто шо несакаш...
Si pravis samo Bajram so toj mozok. Ako sakas takvi neprirodni stvari probaj i so masko zosto da ne te pali? Sebicni sustestva aman, da se bidi nenormalen ili ne nema treto!
не те разбирам со сакаш да кажиш...ме обвинуваш дека сум излажал нешто?Не сум имал искуство во тројка,грев е дека сме одлучиле со партнерката да го искусиме тоа ?Ти кажав дека ако ти имаш поинакво мислење за тоа и дека никогаш не би пробала тоа е твој проблем ,па јас не те убедувам нешто тебе?А администраторот ако мисли дека не треба машки не треба да учествуваат во дискусии пожали се кај нив па нека биди само женски сајт ,,