Ја + две женски - ок, би дал се од себе да ги задоволам и двете подеднакво Ја + машко и женско - ок, нека му ја мисли девојката Ја + двајца машки - никако хаха
Да, прекрасно искуство. Се случи по повод нашата 12 годишница од брак. Тројката беше со машко , претходно имавме пробано и со девојка. Подеднакво се добри двете искуства, но малку е поинаку да го правиш тоа во нашата Македонија. Сепак луѓето овде не се спремни за такво нешто од страв дека тоа би се расчуло и дека блиските би ги осудувале. Како и да е со добар избор на третиот партнер задоволството е огромно. поззз
Ајде ако ви е интересно да правиме тројка? Хахаха Јас не се срамам, немам мука со тоа во тој контекс. Двете сте девојки .. да се сврземе. <3
Мене ми е стварно малку глупо да делам девојка со некое друго машко... Со две девојки можам да се забавувам многу и плус да ги задоволам многу поденакво. Затоа во принцип преферирам секс во тројка со две девојки.
Neznam kako odese celosno samo krajot I go pamtam na edna taka zadaca ...noge sirimo pa se mnozimo xD Ne mi teknuva nitu na pocetokot nitu na sredinata, ama neli krajot e biten Edit @Bender Rodriguez T.e, djelimo!
вие што сакате секс во тројка со две жени , треба да бидете спремни и за вашата жена да ја " поделите "и со некој маж , да не бидете толку себични