Се надевав дека ќе се вклучат сериозни лица кои веќе пробале вакво нешто или имаат намера да пробаат. Сепак се работи за брачни парови над 35 па и 40 години. Нема никаква потреба да се создава дополнително табу од оваа тема. Погледнете само на интернетот колку постојат страници за запознавање на балканот па и во Македонија. Тука нема ништо страшно, сите тие парови се обични луѓе коии ги гледате секојдневно по улица и на работа, но со малку поголемо либидо и поинакви сфаќања од оние конзервативните. Поради ваквите осудувања овие средби се случуваат надвор од Македонија ( хотелите во Банско и Боровец, плажите во Грција, Свинг-клубовите во Белград и Солун, Атина..итн) Не барам воопшто мислење од некој на 22-3 години зашто и нашите ставови биле такви на тие години. И да, знам дека сите ова го имаат во мислите( но веројатно со не со нивните партнери), но верувајте во реалноста е многу поубаво доживување. Нормално ако не си пробал и неможеш да дадеш мислење и оцена ( не си релевантен).
Секако дека задоволството е далеку поголемо, особено што може да уживате во повеќе варијанти. Генерално е убаво искуство и неизбежно е дека ќе ви се сака пак. Фантастично доживување во секој случај. Како машко би пробал пак.
Зашто администраторите бришат коментари? Дали има некоја девојка,евентуално пар што би сакал да проба со мене и дечко ми? Сакате,а кога почнете да пишувате, ве снемува магично ? Се срамите или пак се плашите
Со дечко ми зборевме да пробаме секс во тројка, со уште една партнерка. Шарнав малку на гугл и ме однесе на овој форум. Ако има некоја расположена што сака да проба, нека ми пише во лична порака
Па кој кажа дека е оглас, едноставно оваа тема е отворена да се дискутира и доколку има некој што би сакал да се договориме
не сум единствена што има пишано ваков коментар , ако разгледаш низ темава има многу слични коментари
Епа со среќа во барањето. Да планирам во иднина и јас да си ставам оглас тука. А и имам едно 5-16 души што сакаат да стават огласи за ова, па да им кажам и на нив дека имаат можност тоа да го направат на форумот фемина.
А како изгледа тој секс со парови? Се среќаваат два пара, едните имаат секс на кревет другите на под, и се натпреваруваат кој побрзо ќе сврши, па си одат дома? Или се менуваат, еве ти ја девојка ми, дај ми ја девојка ти...ти си качен врз друга, а до тебе гледаш како некој друг ти ја работи девојката?
@JollyGirl пробај види како ќе е но ова се перверзии кои многумина од нас ги има помислено барем еднаш, е сега кој колку ќе има и имал храброст да ги проба тоа си е друго
Па не е работата јас да пробам прво, затоа прашувам луѓе да ми кажат искуство, пред да пробам да видам како е, што е работата ајде барам уште 3ца луѓе и да видиме што е работата ме заинтересира сега
Cekate..ako ako i da cekate.. Kazete kako ke bide,spodelete posle impresii,dozuvuvanje da ne ve mislam