Znaes kakvi se kaj nas ... Eve na primer ako e masko o saka da ima seks so dve devojki ili so devojka i edno masko ama devojkata da e na drug a ne negovata zasto on nesaka da ja deli so drug koga se raboti za mmz i t.n
Ne me vozbuduva pomislata. Ako vekje bi morala da biram, zhena vo ist krevet so mene ne doagja predvid, ni u trojka, ni u dvojka, ne sakam zheni. Taka da, bi bile dvajca tipovi. Ma da, ako se raboti za vrska/brak, nekako ne mi se mazhestveni tie koi bi delele zhena so drug mazh, kao latenten gej mu doagja, se pali na dominacijata na drug mazh Sepak ne.
Pa kako go zamisluvas ti svetov da ne neema nas maskite ...Sto bi pravele vie zenote bez mazi , ili nie maziye bez vas zenite a ?
Свашта испоричав, абе луѓе знаете ли дека ако бидете барем 90% искрени самите со себе, ќе бидете многу посреќни, па демек ние машките сме најлоши и незнам што незнам што, најлоши не правете, јас работам цел мој живот со луѓе, секакви луѓе, мажи, жени, различни години, различни нации...и од моево искуство знаете ли што сум научил, дека токму оној кој нешто највеќе негира тоа потсвесно го иритира и размислува за тоа само се плаши и тоа од самиот себе , и ако некој ме праша кој се поопасни (мислам на ете на неверство на забранети работи...) дефинитивно жените, немам ништо против вас, напротив што би правеле без вас ... ај поздрав
Eпа не е фер, мене никој ми нема пишано ЛП за тројка. Дефинитивно треба да си направам женски профил. И тастатурата има свои предности. Ако си за тројка може да средиме работа. Едит: Ни треба уште една личност доброволци ќе ве молам.
Веќе имам ЛП со Херкул, ќе те аднам и тебе. Само девојка ти да не дознае, после јас ќе испаднам крив што дадов ваков предлог.
Не бе, девојка ми е кул за вакви работи. Значи, нема да биде тројка, него вовче? Спојлер Кој последен - локомотива!
Мојата првична амбиција беше да достигнам до Калигула Спојлер 8 луѓе . Ама што се да тоа нека биде. Eдит: За вовчето ќе фрламе паричка.