Со што ги црта? Како ги црта? Дај повеќе објасни, ете јас незнам. Не се разбирам, мал сум. 14 години.
Ај ќе пробам и ја да се вмешам, онака на прсти Пример седиш дома, си викаш ај ќе изгледам еден срамотен филм во 3д, и земаш ставаш наочари и почнува филмот, е ова е исто само немаш потреба од наочарите
Абе човек од мал треба да учи вакви работи, за после да знае. А и повеќето членови не се разбираат. Објасни ни убаво за да разбереме. Да не ја сфатиме тројката како друго нешто. Некој може ќе сфати како "секс во автобус бр. 3". "Секс во хотелска соба број 3 (тројка)".
Јас за срамотен филм ги рачунам тие вампирските, што женските ги касаат машките за врат, за нога, за рака. Каков е тој срамотен филм?
Аманте со над 20, па кажи си 21 или 29. Јака фалба. Марике не се разбирам јас од тројки, ного е комплицирано. Срамотен филм Овој верниот само се смее, ме изигнорира, плаче за ќотек.
Па мене толку ми дал господ. Не е за смеење. Ти што ќе правиш со 20 см? Под А: Ќе чукаш ореви од дрво? Под Б: Ќе играш тенис? Под В: Ќе мешаш ајвар?
Не е се за пред мали деца. А овој да не те пробал што тврди дека ти е 5 см Оревите само на есен се чукаат, ами другиот период од годината шо ќе чука
Ќе чука борови шишарки. Покрај одвратниот ник и уште поодвратни мислења требало да ставе и слика да му биде комплет огласот. Уствари не мора еве го Спојлер