Изгледа треба да им пишеш ЛП за да дознаеш, можеби ќе се посреќиш, највеќе статистички успех ќе имаш кај оние со повеќе машки. Ама еј, битно ли е? Тројка си е тројка, без разлика кој учествува.
Да јас би пробала ама онака прв пат ги гледам и последен. Би сакала со еден маж и една жена а може и две жени, интересно би било
Daj be odjebete so tie trolanja i poraki. Temava e da si pishesh mislenje i nisho povekje. Jas sakam so dvajca. Samo ne istovremeno, tuku prvo edniot duri drugiot gleda, pa posle toj drugiot. Ili na edniot da mu pruzham oralen dodeka drugiot vaginalno mi penetrira.
Долго имам размислувано, што е баш тоа што ги привлекува луѓето да размислуваат за тројка. Зошто не е четворка или петка, или двојка. Можеби се презаситени од двојки, можеби сакаат да ја прерипнат двојката и да преминат во нешто поегзотично. Што ако кажам дека сум имал тројка, како луѓето ќе реагираат на тоа, со восхит или завист или можеби рамногушност? Зошто да имам потреба да се докажувам со тоа, хм... Не ме разбирајте погрешно, идејата за тројка е привлечна како капка вода во пустина. Кој не би сакал, кога и самиот живее како во пустина. Тројката ја разбирам како кога некој се фали колку е добар во нешто, самиот се осеќа добро кога го кажува тоа пред други, но другите не ги боли стојадин за него. Па не е без ич, тројка е.
лол брат толку ти е досадно повише сексај помалку мисли. Барем дркај, за тоа е темата и ја сум филозоф али ти одбра погрешно место да упропаштаваш фешта Али никад нема да ми стане јасно како не ве мрзи да куцате големи моралистички текстови у секс теми, без милост