Ти си за? А: за секс во тројка. Б: за допишување во лп. В: за Груевски. Г: за Заев. Д: за нешто друго.
Примамливо за фантазија , но во реалност не би се одлучила . Храброст за женските што пробале, а за машките , секое машко ако му се пружи шанса не би ја пропуштил
^ Не, туку едно е да сакаат, а скроз друго да сакаат со било кој човек, посебно некој што е толку очаен па бара девојки по форум.
Јас сум за, но со уште една девојка. Исто така би сакала да најдам девојка која ќе има секс со мм а јас да ги гледам од страна.. ако има некоја нека пише лп..
таман за велигден се фарбаат @cupe_89 оди вечер кај мтв сокрисе ке се изнагледаш ...а може и да заработиш нешо
Хм, секој има право на свој избор, без оглед дали изборот е правилен или погрешен (впрочем кој би можел тоа да го оцени) изборот е само негов
Пред да излегуваш од кај неа од дома, пиши и на лифче и остави и го на масичка. И кога ќе се врати да види и да размисли. Пиши нешто овака: -"Душо, јас мислев многу време да ти кажам, но денеска беше убаво времето и собрав храброст да ти пишам. Дали си заинтересирана за секс во тројка со некој твој другар или моја другарка? Доколку си заинтересирана "титни ми", за да знам. А доколку не си, не ми пишувај ништо, ниту па да ми титкаш".
Па мислев дека сакаш индиректно да и кажеш, затоа ти кажав така да постапиш. А директно ако сакаш, можеш да ја однесеш некаде на пат низ Мкд, застани на некое место кај што нема цивилизација во радиус од 20 км и предложи и: "дали сакаш да имаме секс во тројка или да те оставам тука". Е тек тогаш да видиш како ќе сака.
Интересен концепт, дефинитивно. Доста радикален, но...може и да успее?!?! Ливче? Зарем уште се пишува на ливчиња?