Не сум имала, немам и не би сакала да имам! Не ве судам, напротив баш ми е интересно да прочитам нешто несекојдневно, меѓутоа желба да лично јас учествувам во тројка баш и немам...
Се согласувам со тебе .. нека не се лутат другите што пробале ама мое е да си го кажам мислењето !!! Под поимот секс подразбирам дечко и девојка ( нормално да се сакаат ,ако не се сакаат тоа според мене е потреба или искористување ) а секс во тројка е некој прост поим што неможам и несакам да си го објаснам . И да, не ни фантазирам на такво нешто а камоли да пробам..Дечко ми е единствен кој го сакам исто и јас на него !!
sum imala sex vo trojka.. jas..mojot decko i uste edna devojka (drugarka mi) beshe zabavno i sakam poftorno
Ако не ти смета, баш ме интересира од толку девојки на светов како ја одбравте другарка ти. Не ти е малку незгодно после се да ја погледнеш?
Не сум пробала ама ме интересира и мене...Сега си замислувам јас другарка ми и дечото нејзин или мој лооол па ние ке се испотепаме пред да почнеме...Сите четворијца љубоморни и мислам дека никогаш нема да пробам....Па чекаме одговор оnlysex
Ние секоја вечер имаме секс во тројка,јас и тој и Роко од кошницата ѕирка под мустаќ Еден маж и две жени...две хиени кога ќе се напалат ќе го искинат бе,после 3 месеца Памела Андерсон гола да ја гледа,џабе ќе му биде Што знам,мене сепак доволен ми е еден (лежајот не ни собира повеќе)...сепак сакам секс во четири очи,доста се!
Секс во тројка? НЕ БЛАГОДАРАМ. За во кревет доволен е еден партнер. Кој сака и има желба да приклучи и трет член слободно нека проба, јас не би.
Не би пробала никогаш. Се знае дека за сексот се потребни двајца од различен пол, машко и женско. Едно големо НЕ од мене за сексот во тројка
Хахаххахах....не сум пробала, ама имав понуда од еден пар да бидам третата. Еден дечко кој само сум се бацнала 3-4 пати во животот со девојката на сред кафич ме поканија кај нив дома во 3 после полноќ на кафе. Нормално не ми текна прво што е финтата ама ми падна многу сумливо бидејќи знам дека девојкава ме мразеше поради фактот дека се имам смувано со дечко и некогаш во минатото. После сите интимни погледи од двајцата и онакви насмевки под мустак ми стана јасно што е финтата. Посебно кога ја видов девојката како ме гледа Културно ги одбив, на што добив одговор да размислам дека останувала отворена понудата. После неколку денови бев на кафе со истиот дечко и ми објасни дека веќе подолго време практикувале да имаат плус една женска особа во кревет. Кажав дека ми е мило за нив ама сепак не сум јас за такви работи. Искрено ми беше многу чудно посебно тоа што колку што ги знам како пар двајцата се многу љубоморни и посесивни, плус се во многу сериозна врска, немав таква замисла за нив како пар. Е сега, баш тој момент некако ме натера да се замислам. Некако после се замислив што ако јас му го дозволам тоа задоволство на дечко ми. Крај краева ништо не е перверзно и недозволено се додека двајцата се согласуваат на тоа. Имам превено муабет со дечко ми на таа тема, ама секогаш е онака на мајтап, ама некако не ми изгледа страшно помислата. Сепак не сум спремна за тој чекор, значи не велам дефинитивно не, ни дефинитивно да. Едно се фантазиите, друго е стварноста. Некогаш тоа што ни се врти низ глава, сексуалните фантазии не излегуваат толку добри во реалност. Некогаш фантазија треба да остане само фантазија. Не би сакала се нафатам да пробам, па на сред игра да напрам скандали и љубоморни сцени Како што кажав не велам не, ама не сум спремна за дефинитивно да. И да потенцирам зборувам за женска особа како трет партнер, за машко плус сум дефинитивно не.
Едно големо ДА за секс во тројка (со девојка ) се имам изјаснето за оваа тема ,само што се уморив од барање некако на зборови се сите за али кога ке дојде вистинска понуда е тогаш малку размислуваат
Не.. Јас и мојот партнер и никој друг. Малку ми е перверзна самата помисла (без никого да навредам секој има право на свое размислување) ова е моето.
зошто да не си биде се природно и како што треба,не сакам експериментирања од оваа бранша на животот,се што е од бога дадено не е за џабе
Jas bi sakal da probam so soprugata i so uste edna licnost. Sme razgovarale so nea i taa se izjasni deka saka so uste eden maz. Mene ne mi e problem. No jas bi se priklucil i na par koi baraat masko. Ne sum imal do sega no mislam deka ke bide vozbudlivo. [mod-kirilica:2up0pr6l][/mod-kirilica:2up0pr6l]
Ова е една од моите фантазии-јас, партнерот и уште една девојка или уште едно машко. Немате поим колку ме пали тоа. Многу би сакала да пробам во иднина, ама незнам дали партнерот е за, уште не сме разговарале за тоа.
Ни сум имала, па ни сакам. Се додека го сакам дечко ми, не планирам да го делам, а за мене да ме делат - не фала. Тоа е мое мислење барем..