Ама е еднакво возбудливо Зошто да не се искористи шансата да се проба кога сама ти дошла во кревет Криењето во тајност е еден голем плус, само го појачува доживувањето.
Па се зависи колку ти е сериозна врската и колку си сериозен како човек. На пример ако не си во сриозна врска и да дознае девојка ти и те остави нема да се разочараш толку. Ама ако си во сериозна врска или брак цел живот ќе се прашуваш што ако дознае девојка ти/жена ти и како ќе реагира. Јас не сум човек што сака да живее со такво прашање а за другите не знам.
Друже, темата е за секс во тројка, не за варање Ако не и смета друга жена во мојот кревет во тројка, може да се помири дека јас сум пробал со другата жена во двојка. Ако дознае
Nie toa go sakame i toa e nase pravo... Ako ima nekoja sto saka da proba neka ni pise i nas ni e prv pat
Да бе, не реков дека го осудувам вашето право. Туку дали сте размислите за таква ситуација ако настане. А исто ме чуди, што не си изнајмите некоја ескорт девојка. Овде нема желни. А и на интернетот нема.
Што збориш бе ти ???? Нема желни тука и на интернетот нема ?! Па тука литро женски сеч на саат тече преку овие теми бе. Не ме разочарувај и да мислиш дека богињите на фемина дискутираат. Узалуд дан губиш сине ти. Остави нека се се ебат луѓето и не ги замарај. И да, ја сум будала што праи и 4ки па што ? Сакам да сексам!
Hahaha abe se eba*i i Kazanovi na temava, pa i cetvorki pravele...aha Sorry ama morav da iskomentiram, slobodno prodolzite so diskusijata.
Лично мене ми изгледа возбудливо секс во тројка (и со мажи двајца и до две девојки) од она што сум го видела на интернет. Но не би се осудила да имам такво искуство, мислам дека за моите потреби е сосема доволен еден маж. Воедно да имав дечко и да ми понудеше да имам секс со него и уште една девојка би го сфатила како голема навреда, бидејќи донекаде укажува дека возбудата со мене не му е доволна и не го задоволувам целосно па потребна е уште една за да биде се комплетно. А и ризикот е преголем да е тоа почеток на распад на врската.
Ништо не си разбрал. Ти напоменав за сида бидејќи гледам дека сакаш многу на страна да боцкаш од тие либералните.
Ја убаво пишав дека сакам проверено да боцкам Се гледа дека ти си таа што не разбира ништо и ќе ти кажам уште еднаш да не се убацуваш чим е така.
Trojka ? Ima mazhi so edna devojka nemozat da zadovolat ne pa dve.Ima zeni so ne praat razlika izmegu analen i vaginalen seks ama vazno oni sakale so dvajca mazhi istovremeno hmmmm ...Sirotki ....Imam primeteno ovie dve kategorii na mazhi i zeni najveke krekaat za vakvi raboti.Kuceto so lae ne kasa.
Ти да не си потенцијална лезбијка? Штом толку се палиш на трета женска во вашата врска има нешто. Ај дечко ти да сака трето лице-жена а ти да сакаш трето лице-маж иде некако, ама вака полна си со сомнежи. Плус и прв пат ќе ви било, пази да не ве скине третата. А да му предложиш трета личност-маж на дечко ти, како би реагирал? Ем ти задоволена со два во исто време, ем може ако му се лизне на третиот па и дечко ти да осети задоволство, нели сакате сите тројца да уживате и веќе кога бирате трета личност не е битен полот, битно да е либерален, дискретен и као што спомнавте да одржува хигиена, џоа после серење ќе ви дојде на тројка ама ај. И ако дечко ти се согласува со ова а исто и ти, нема тука љубов и сериозна врска, ќе се проебете у групњак па ќе раскинете, ако на пр.поише време ја сексал неа наместо тебе или ако ја гледал директно у очи или некоја друга причина. Па после двајцата ќе барате нови партнери па и нив ќе им предложите у тројка, ама овој пат нема да ви биде прв пат, ќе имаш искуство. И така ќе си живеете се додека не посакате да бидете дел од оргии и да ја изгубите контролата врз вашите перверзии и тела. А вашата гордост и желба за сексуални авантури можат да се закитат со по некоја гонореја, сифилис, кондиломче, аидсче и сл.како доказ за либералноста и отвореноста кон светот. Многу гледате филмови, од оние за возрасни.
Напишав што ми е желбата и што сакаме да пробаме со дечко ми и се јавија само луѓе кој само глупости пишеа па дури и навреди... Ок ви благодарам за помошта.
Треба да бидеш подготвена на секакви коментари. А покрај тоа не одговори и на поставените прашања. Не знам каква помош бараш за секс во тројка? Некој да ви ја држи третата, да ве снима со камера или што?
Едноставно сакам да пробам и сакам да најдам таква девојка која сака да ужива на тој начин. Секако дека постои таква и би сакала да ми пише за да се договориме. Нема потреба од држење ниту пак од снимање со камера, дискретно ке уживаме како што сакаме, а нормално и таа третата. Нема потреба од разубедување, критики или исмевање зошто многу пробале и уживале, да, и јас сакам така да уживам. На кои прашања да одговорам: "дали си размислила дека таа третата може да биде подобра од тебе?" Нема што да се размислува на ова, заедно ќе осетиме нешто ново, нешто што и јас и дечко ми го сакаме. Не значи дека не се сакаме, само сакаме да уживаме на сите можни начини кои и двајцата ги сакаме и сакаме да си допуштиме секакво задоволство на секој начин. Во врска со хигиената: Хаха, не мислам на некоја од wc и ајде тројка со нас двајца, мислев на се, како што се прегледи, бактерии и такво нешто сл. А секој не подразбира хигиена во ова и затоа не одговарам на тие глупави размислувања и прашања.
dobiv ponuda za trojka...od drugarkami i partnerot...se zbunav nikogas ne se zamisluvav jas vo trojka, premnogu sum stramezliva za takva rab......ja odbiv, ponudata mi e seuste otvorena