A dali si pomislila shto ako ja prifatish ponudata i na tvojot partner povekje mu se dopadne seksot so drugarka ti otkolku so tebe i potoa pochne da go praktikuva so nea na samo, bez tvoe znaenje?? I ovaa opcija e mozhna taka da pred da napravish neshto treba da bidesh 100% sigurna vo toa i da razmislish za site mozhni posledici.
Seks u trojka. Devojkati/ Dechkoti te lazhe deka ne te vara, gazdata te sjebue svaki mesec so plata.Bolje ebenje nema! Inaku nikogash ne bi se soglasila.Zasto citam gore navedeni deka moze na deckoto da mu se dopadne taa drugarkata. Da se soglasuvam zaso na sekoe masko donesi mu jaka picka a ti bidi mu dobra top znaes ti si edinstvena,ke te frli za jakata picka za pomalku od 10sekundi,ustvari dur ne trepnes. Aj ubao gospod dal da se ebete kao so treba,ne barajte preku leb pogaca ,pa posle kriv kje vi bide gjavolot ako neso trgne naopaku. Izvinete na latinica
ok e. sum bil so eden par vo trio,gi zapoznav na eden sajt za zapoznavanje. prvo mi bese nekako strav,najiskreno,ama otkako se uveriv deka toe e ninazaednicka zelba,i normalno otkako se zapoznavme podobro,bese ufff nema da go zaboravam toa druzenje nikad
Па не би.Пред се мислам (за мене зборам ) да не закачам болест недајбоже,пример колку и да го посакувам дечкото,пак кога си и плус со друг и без да сакаш некако спонтано се развива страст,може потајно да го посакаш.Па вака добро е со еден хах
Хмм, лично мислам дека е двајца доволно. Има една мисла, еден е сам, двајца се друштво а тројца се гужва. Лично не сакам гужви. Можеби е и до годините но мислам дека двајца е сосема доволно.Се друго сметам дека е во сфера на девијации.
читам има секакви мислења на темава...кој е за кој се згрозува ид самата помисла ,,со знам ,,мислам дека секој си има фантазии од кој една е и сех во тројка ...Еве пример за нас ...Врката ни е тајна 1 година,со разговор одлучивме да ја пробаме и оваа комбинација секако не по секоја цена туку со одбрана девојка ,секако ако се договориме ,,,знаци и девојката сака да проба нежност до друга девојка во заедничка комбинација некоја софт верзија...можеби ке ни се допадне =можеби не ...но во секој случај имаме желба ........
Во никој случај, без разлика на две жени или двајца мажи. Јас сметам дека е тотално бесмислено и дека емоциите во сексот треба да се насочат кон еден партнер / партнерка наместо да се поделат. Посебно ако е долга врска каде што и без тројка сексот и емотивниот живот исполнети се до максимум.
Никогаш не сум имал ни па сакам да имам секс во тројка.Ни со женско ни со машко.Доволна ти е таа особа што ја сакаш и што ја имаш јас мислам.
Како сексолог имам одговорност да преземам мала акција. И давам подршка на девојката да има што повеќе забава во својот живот. Ние сме луѓе , се е%еме ! И ред други ствари егзистенцијални.