jas imam drugarka sto saka zensko da najde i trojka da pravime ..ako si zaintereseirana stvarno ..tuka sum
Моја најголема неостварена желба.Еднаш имав секс со девојка во присуство на дечко ми но не се случи тројка
Сех во 3 се сложвам само оние кој се сингл слободни до колку се во брак или во врска несе сложвам пошто послем ова никогаш нема да биди бракот или врската иста како шо била до претходно мое мислење иначе нормално секој си знај засебе како муе убо така ќе си прави
Како знаеш дека нема да е исто , си пробал/а? Се согласувам дека нема да е исто ќе биде уште повозбудливо
Ако ништо друго гарантирам дека дечко ти или сопругот никогаш нема да помисли да те изневери а тоа што уште повеќе ќе се затреска во тебе е друга ствар
Ке биде да откако кесе растурат долгогодишните врски пошто за да останат тие врски треба нешто мозочно да му фали на таквите парови или изгубена осет изгубени чуства итн.
Абе како неке се затрескал уште повеќе оди ти прај со други ова она и да одма ќе ти дозволи и горд ке биди дури на тебе освем ако има ментално пореметување во мозокот ако е во ред нема појке да го видиш а не нешто друго извини на изразот али отворен тип сум никогаш то шо мислам незборам зад грб дирекно во очи така да ова шого кажав е мое мислење ништо повеќе
Е супер ко си Режисер свака ти част баш мие мило за тебе ти само продолжи да режисираш можеби ќесе најдиме и ние некогаш во некое сценарио твое
Сепак јас несе сложвам со твоето мислење душо сепак јас мислам за оние шо сисе сингл можат се даси прават ама во врска или во брак не пошто ако имат грижа на совест и малце памет не многу стално послем овај чин ке има препирања ти сакаше даго направиме ова или ти беше инициаторот или ради тебе или ред други примероци дане ги набројувам многу се и ете ти кавги расправии и стално и за шо дасе расправат стално кему биди прва дискусија на кавга овај чин па послем то осталото од расправијата и тука веќе нема брак нема врска и не е исто и неможи никој дами каже и даме убеди дека не е така немам вакво искуство несакам ни да имам логички гледам и доста сум интелегентен да дам заклучок од ваков чин шо може да подизлези за во врска или брак за сингл неважи ова
Тоа е твое мислење но за да тврдиш нешто треба да имаш факти т.е да си го направил/а тоа и да кажеш дека не е во ред, за разлика од тебе јас реков дека кај мене си функционира и дека е во ред а да правиш некого ментално не здрав за нешто што не знаеш или ти не би практикувал/а е сосема не во ред.Форумот е за споделување мислења и лични искуства нити да осудуваме нити да оценуваме ментално здравје