И ова Извини ама јас никого не направив ментално нездрав јас само си кажав отворено мислењне мое а секој сам си се прави таков никој неможе никого да го направи ментално болен
Konkretno so dve zheni i jas...so snaa i svekrva. Prvo bi i dal prednost na povozrasnata sekako, na svekrvata...onaka bi i go plasiral od pochetok parcijalno, samo glavichkata dodeka ja baknuvam nezhno i i ja miluvam kosata dok i e vnatre( za da gleda snaata kolku e toa nezhen akt na vodenje ljubov so svekrvata i da i se prisaka i na nejze) a potoa bi se prefrlil na snaata...ama onaka od prva grubijanski bi i go zbutal iznenadno u "back door" da pochne da cvili i za da svekrvata pochne da naviva... "ako ako momak, taka treba...napikaj i go do koska neka vriska...ich ne slusha, losha e...ja koa i kazuem neshto uvek mi tera inat i plus saka da me skara so sin mi da me odrodi...forca samo, mnogu e losha...neka pati !!!" Da vi kazham pravo ne deka ne sum razmisluval za ova, sum razmisluval vo moite seksualni fantazii... Ama deka nekogash ke se osudam da go napravam toa neveruvam.
@JollyGirl I don't think he thought this through Повеќе акцијата стратегиски ја развивал и каков ќе биде интериерот во собата, ама ај ваљда ќе му текне, навреме we hope
Еве ги тројцата......го кара таа постарата пошто не и обраќал внимание сношти, повеќе и се нафрлил на снаата, па ете ја се лути Ова е болно човече да фантазираш за мајка ти и жена ти
@JollyGirl Абе тие се, ама не се они Нико није сигуран Шала на страна, мислел на снаа и свекрва, но не негови
Знам де на што мислел, ејјјј па и вие многу се загриживте....црн хумор Ако чита човеко, следен пат коа ќе ја повика десанка во акција, ќе му излезе во глава мајка му и жена му (девојка му)...беља му напраив
И покрај тоа што чоеков е баниран, нас глава не боли за него. АЈ ке дој со нов ник па ке каже што како...
Секоја вечер воскреснува ако не вечерва, следниот вторник ќе дојде сигурно...Ќе приметиш некој со нула мислења, а сите членови ги знае Ќе напише нешто поетско и ќе го банираат. Дечко ако дојдеш, кажи ни те молам дали на твоите свекрива и снаа мислеше, или на други, ок?
Од секс во тројка, до изгореници од трет степен Битолчанец на запален шпорет ја седнал сопругата откако ја фатил со двајца швалери.
Дефинитивно би пробала тројка со друга жена. Моментално сме во потрага по таа другата, па ако има некоја заинтересирана тука слободно нека ми пише ЛП.
Sekoj ima svoe razmisluvanje za temata, no sakam da slusnam i od mazi i od zeni za seks vo trojka pomegu dvajca mazi i edna zena? Sto mislite, mazi bi se nafatile eden kup no kakvo ke bide mislenjeto za devojkata potoa? Jas nemam probano no mi imaat spomnato.. sto mislite vie?