1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс во тројка

Дискусија во 'Секс' започната од butterfly89, 1 февруари 2010.

?

Би пробале ли секс во тројка?

1. Да, со уште еден маж

413 глас(а)
    18,6%
  2. Да, со уште една жена

720 глас(а)
    32,5%
  3. Не, никогаш

958 глас(а)
    43,2%
  4. Веќе сум пробала

127 глас(а)
    5,7%
  1. Amateur

Amateur Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2016
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    387
    со лепенкиве ти оди гледам. Пеки

2. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Освен тоа што објави секс оглас, ништо друго не направи.

3. Shugarspice

Shugarspice Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2017
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    1.867
    Bidejkji povekjeto pishuvaat deka im zvuchi privlechno no ne bi probale,eve jas kje se izjasnam i kje bidam krajno iskrena na temava.Da zvuchi primamlivo(i navistina e da priznaam),no i jas na pochetokot mnogu razmisluvav sekako teshko e da go najdesh tretiot.I da se razbereme uste od sega ova e razlichen pogled na lichnostite i nema potreba od komentari od tipot kurva i deka ne se zadovoluva so eden.Iskustvoto e fantastichno i neopislivo magichno,kje se izgubite od zadovolstvo.Moj sovet do tie shto sakaat da probaat e da probaat

На Milče9, makedon81, goran06 и 14 други им се допаѓа ова.
  4. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Ноќеска сонував некоја млада со убава танга како и праиме 3some со другарче. :inlove:

5. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Ah :D sto ne pravi temava :P

На jasbi и Prijatelot им се допаѓа ова.
  6. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779

Позитивни работи во секој случај. :P

На jasbi и butterfly* им се допаѓа ова.
  7. Zlatna12345

Zlatna12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2016
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    842
    Interesna tema. Jas licno mislam deka nikogas ne bi se osudila, mozebi seuste ne sum dorasnata za toj cin, ili premnogu sum zatvorena vo sebe i ne bi mi bil prijaten cinot.
    No nemam nisto protiv bilo kakvi eksperimenti vo krevet, sekoj si ima pravo da pravi so svoeto telo sto saka. Duri i im simnuvam kapa na takvite. Ne znam od kade potrebata da se osuduvaat takvite luge ili da se demoniziraat. Ima luge koi sto mozat da gi razgranicat oblastite ljubov i seks, a onie sto ne mozat mislat deka se sto e sprotivno na nivnite normi e pogresno. Vreme e da sfatime deka site sme razlicni i nema nisto loso vo toa, osven da ne se prifaka takviot fakt.

На majstore, Роберт 7, Shugarspice и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Zlatna12345

Се зачлени на:
    5 јануари 2016
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    842
    A onie sto ja osuduvaat zenata za vakvi temi bez pritoa da go osuduvaat i mazot im go preporacuvam filmot Nymphomaniac.

На Shugarspice и doubleg им се допаѓа ова.
  9. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    @Zlatna12345 Говорот на телото е основата на која што се базира додворувањето, заради тоа што преку него се открива дали сме слободни,привлечни,подготвени,занесени,секси или очајни. Додека некои од сигналите за додворување се претходно подготвени и намерни, некои други се потполно несвесни. Се уште е нејасно како сме ги научиле овие сигнали, но истражувањата покажуваат дека многу од нив може да ни се вродени.
    Исто така, тоа има голем удел и во градењето и во спречувањето на врската,заради тоа што ни дозволува да ги развиеме и односот и чувствта кои се потребни за да се усреќуваме еден со друг.
    Секој може да ја совлада вештината на читањето на сигналите.
    Излгеда дека најголемиот дел од животниските видови имаат проблеми да изберат партнер кога им доаѓа времето да се парат, а потоа и да се справат со врската. За многу видови, женката се загрева, тој се пари со неа, и се е готово. Кога доаѓа време да си избереме партнер за нас самите, само мал дел од луѓето имаат многу голем успех, а притоа воопшто немаат поим како тој процес се одвива.

Луѓето се единствениот вид којшто не ги разбира игрите на парење.

На jasbi и Zlatna12345 им се допаѓа ова.
  10. Zlatna12345

Се зачлени на:
    5 јануари 2016
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    842
    Se slagam so celovo napisano, iako malce ne ja razbiram povrzanosta so temava. Ako mislese na toa deka po zakonite na prirodata i nasite primalni instinkti ne sme sozdadeni za eden partner t.e. monogamija i pritoa sme izlozeni na "eksperimenti" kako sto vikame apsolutno se slagam. Opstestvenite normi sekogas odat vo sprotivna nasoka od prirodata i za toa treba da bideme svesni i da si najdeme nekoj balans sto odgovara za nas. Nitu ednata nitu drugata krajnost ne e idealna.

На doubleg му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Да скратам: Мислев на тоа дека ние луѓето сеуште не сме еволуирани мозочно и не го разбираме процесот на парење. При тој факт, затоа и некои луѓе воопшто не ги разбираат останатите сексуални димензии како тројка, оргија, фетиши и слично. :) Се што е претерано не е убаво затоа тие кои идат од крајност во крајност си прават деструкција на самите себе.
    И нема ништо лошо во тоа да се дели љубов со двајца партнери.
    Ако е тоа искрено и со љубов не гледам ништо негативно...

12. Zlatna12345

Се зачлени на:
    5 јануари 2016
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    842
    Moeto razmisluvanje za kako sto vikas evolutivniot aspekt e sprotiven. Mislam deka kako zivotinski vid sme evoluirale premnogu vo odredena nasoka, sme stanale premnogu svesni, so toa prirodata sozdala aspek od sebe sto se izbvojuva od samata sebe(prirodata). No toa e vejke nacin na protolkuvanje na rabotite i go cenam tvoeto mislenje, ne vikam deka e pogresno.
    (Moeto tolkuvanje) Sme evoluirale premnogu vo krajnost od civilizaciski aspekt (i toa si ima svoi + i - aspekti) a pritoa se poveke sme se odalecuvale od prirodata ( sme secele drva za da digneme zgrada, sme prestanale da se ubivame zosto toa stanalo eticki neprifatlivo i kaznivo, sme se grupirale vo zaednici mali ili golemi - nacija, semejstvo, brak, prijateli nasproti zivotnite kade sto sekoj e sam za sebe ili vo grupa no bez odredeno znacenje itn). Kako sto ide sega vremeto mislam deka se poveke se vrakame kon primalnoto (iskonskoto) t.e. prirodata i pritoa probuvame da vospostavime odreden balans pomegu prirodnoto i opstestvenoto prifatlivo. No seto ova e veke filozofija i za toa vo druga tema zosto e offtopic.
    So seto ostanato napisano se soglasuvam.

На doubleg и Prijatelot им се допаѓа ова.
  13. anebaby

anebaby Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2013
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    112
    Не ги сфаќам тие што осудуваат...секој си има право на свој избор,на начин како ќе го живее животот.И не сметам дека е варање ако имаш секс во тројка,сепак е взаемно уживање....ГОЛЕМО ДА ЗА ТРОЈКА ФФМ :)

На Julie2hot, diskreten32, Tinnka2 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Leona40

Leona40 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    27
    Da bi seks vo trojka ama so devojka.

Последна измена од модератор: 20 април 2017
    На Tomka, ADOKI, Desi1991k и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Amateur

Amateur Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2016
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    387
    ја па викам МЖМ

На Nigredo Odor, Soft92, ♣ Alba Viduam ♣ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. A.n.g.e.l.a.V

A.n.g.e.l.a.V Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.402
    Јас би имала, и со + машко и + женско, ме привлекува и тоа и тоа. Само единдтвена работа е ни еден од нив да не ми биде дечко или да ми значи нешто, онака само секс.

На Magiifili, KrisBt, alokin и 13 други им се допаѓа ова.
  17. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Секако дека е варање, само што тоа варање е одобрено од страна на едниот партнер, патем взаемното уживање нема никаква поврзаност со варањето, нема варање само во случај ако сите тројца се слободни.

Последна измена: 1 мај 2017
    На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Olie Libera

Olie Libera Активен член

Се зачлени на:
    30 април 2017
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    59
    Јас ве сваќам и едните и другите и оние што се за и оние што се против, држат аргументите и на едните и на другите. Моето мислење околу темава е следното, правете го само она што вас ве исполнуа и ве прави среќни и доколку сето тоа е на доброволна основа и во согласност со сите учесници колку и да се, затоа што има девојки кои прават одредени нешта како што е аналниот секс само за да му удоволат на партнерот што е тотално погрешно..
    Јас околу сексот имам либерални сваќања и сум бисексуалка по определба иако живем живот на хетеросесуалка имам семејство итн. Секс во тројка во двете варијанти имам доживеано во раната младост некаде до 20та година потоа го запознав мојот сегашен сопруг и од тогаш живеа некој хетеро живот со ретки лезбо исклучоци а трјки и останати егзибиции се исклучени, не поради тоа што немам желба туку се што е повеќе од 4 очи може да излезе и надвор од 4 ѕида а сите знаеме во какво лицемерно општество живееме.
    Мојот партнер е со конзерватини сваќања и такво нешто да јас имам однос со друг маж и со него е неприфатливо ниту во мислите. Еднаш одалеку му спомнав одговорот беше тотално балански и од тогаш не се ни обидувам да спомнам нешто такво. Дали постои желба во мене за експерриментирање? Да постои но мислам дека е доцна.

На ADOKI, Rebecca_R, Anacid и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Angie24

Angie24 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2017
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    255
    Имам фантазија ваква која се јавува еднаш на кизнај колку време.Кога сум оволуција претежно и не секогаш.:D Ама само фантазија.Не би пробала ,не знам не сакам.Ми се губи секоја смисла на еротичност помеѓу двајца.Ми се губи цела женственост во таков секс,не знам,не ми штима нешто.Не осудувам кој си сака зошто да не,ама засега стојам зад моето големо НЕ. :D

На Milenalena му/ѝ се допаѓа ова.
  20. diskreten32

diskreten32 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    3.039
    Fantazija na mazite e seks so dve zeni a site zeni recisi imat skriena fantazija da probat isto trojka so dva mazi ama realnosta e deka nikoj ne se usuduva na toa pa podobro da ostane fantazija

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.