Баш пред некој ден со него зборев за ова. Јас со двајца мажи нема да можам до толку издржлива не сум а и не ми е тоа некоја желба. Јас и тој и уште една таква некоја комбинација разработувавме преку муабетот ама пак бе нема да свршам јас гледајќи некоја како се лигави на мој терен и како се радува на моите играчки. Ке пробам можеби некогаш во животот ама со луѓе што не ми значат.
Немам пробано,но примамливо ми звучи. Сепак за да прифатам такво нешто мислам дека би требало да бидам под некоја доза Љубопитството е опасна работа
Не сум имала а не ни сакам да имам не сакам да го делам партнерот со некоја друга или пак мене да ме делат ilent:
А зошто не би издржала? http://cltampa.com/images/blogimage..._at_avn_adult_entertainment_expo_2008_exp.jpg Оваа го држи светскиот рекорд за бројот на к*рови примено за 24 часа, бројот е 919 Светскиот рекорд за жени и*ебани за 24 часа е 55 Е сега напрај си ја математиката кој е поиздржлив/издржлива во сексот
Сум имала со бившиот дечко на мое 3 часовно убедување,јас ,тој, и уште една девојка. и после 1 недела раскинавме поради кавга заради тројката А со сопругот никогаш.
хммммм дали ова стана некое помодарство или ? се почесто слушам мислења на оваа тема ...желби ...којзнае ...секој втор сака да проба ..пробал или фантазира за тројка . И како што трендов се зголемува , така и јас добив неколку понуди летово само што незнам ...мислам дека не би никогаш .(ама којзнае , ако откачам некогаш )
па ја би имала.....и ја добив многу понуди од брачни парови и двојки....но не прифатив,бидејќи сакам да пробам со дечко ми и уште една девојка
Уф, нема шанси. Ниту да го делам дечко ми со уште една, ниту пак да имам до мене две салами и да не знам на кај да фатам. Мене ми е многу несватливо тоа како може некој да го свиѓа.
Абе гледајте од многу никогаш да не ви испадне привремено. Или понекогаш. Јас не дека не би пробала,едноставо не ми се допаѓа таа идеја. Ниту порната такви не ми се допаѓаат,две жени и маж,или обратно. Не ми се допаѓа,а дали би пробала,не знам,тоа ќе размислувам ако се најдам во таква ситуација.
Абе човек ко ќе рече никогаш значи НИКОГАШ Некој си стои на зборот и на своето, знае што сака а што не. Capishi?
kako vie bi izreagirale ako vasiot partner vi otkrie deka imal seks vo trojka? [mod-kirilica:39jab29t][/mod-kirilica:39jab29t]
никако како...што знам....ќе го прифатам тоа исто како и да ми каже за секс во двојка од љубопитност можда ќе го прашувам како било,што било,дали било убаво и тие ствари
проблемот е што тој е постар од мене, а и јас си имам некои проблеми со такви перверзни помисли, и неможам повеќе ни да мислам ни да го гледам на ист начин... тешко ми е
Јас би го прашала дали било со две машки едно женско или две женски и тој... Е после... Ако било со две машки ќе му се смеам... Ако со две женски ќе му речам браво. И ќе ми биде мило што јас сум доволна сега!