Sum probal nekolku pati so 3 razlicni para mzm ali zmz imav sansa ali ja izgubiv. Devojka mi bese bisex i najdovme partnerka ali se sluci da se skarame nesto i niso ne bidna..
Ти немораш со сите,еден по еден И јас со еден пост низ темиве си го полнев сандачето... На крај излезе дека 9 од 10 профили беа машки со бујни фантазии
Не те разбрав, но моабетот е дека машки се преправаат дека се лјубители на ффм.... На крај испаѓа а може ммф пошо сум машко И нормално му препорачуваш да си земе масло и да удри на рака за да се опушти Ова за ти ако не ме разбра
Зборот ми беше како се наоѓате, зошто мене на пример никој не ми нуди такви работи по ЛП. И како ебате мислат дека си женско кога никот ти е Izdrliv?
За да ти понуди некој нешто треба да посакаш, да кажеш низ темиве....или било каде во опшеството Не ти пишуваат пошто ти се заклучени пораките Барав женско за ффм Машко сум Се јавиа куп женски што на крајот испадна дека се машки И бараа ммф Исто и не пишува дали си машко или женско на профилот. Можеш и апдејт да му направиш за подобри перформанси и нека ти е со лесно
Фала на инфо, али знам како оди натамошната процедура. Од таа причина ми се заклучени пораките моментално. Teбе те прашав зошто немав поим дека си распишал јавен оглас. Форумов куплерај стана, екстра.
Поединачно се дава на соодветни места. Форумот си е ок Лошото е што повекето членови ги користат пропустите и успеваат да замараат. Верувам дека има многу особи што сакаат некаде и некако да стигнат до она што го посакуваат. Но благодарение на истиве од горе предвреме се разочаруваат И у денешно време тешко е да се верува
И, најде женски за тројка? Имам две другарки што бараат таква работа, да те препорачам? Да им кажам да направат акаунт за да стапат со тебе во контакт?
Има подобри и пореални места каде со 100% реални особи можеш да договараш.... Ако сакаш,ти треба.... Овде на форумов се општи разговори Поз си ги другарките