Поглупаво нешто нит имам слушнато нит имам видено. Секс во тројка... Двајца мажи да една жена?!?! Две жени со еден маж?!?! многу бесмислено секс на две жени и маж да гледа?!?!
Sega mi dojde ideja i sakam seks vo trojka ZZM. Tie da imaat seks jas da gi posmatram i da mastutbiram.
Имав една пред некое време, муабетот беше да прајме ствари ама без обврски еден кон друг, и беше отворена кон можноста за тројче. Ама пустата изгледа почна да се затрескува и заеби. Ебати малерот.
Oти бе, шо ми фали? Договорот беше да имаме лабав однос пошо и двајцата бевме претходно сјебани. Јас бар бев искрен у моите не амбиции. По мене сексот у тројка не е бог знае шо, повеќе ради некаков статус (особено кај машките). Ама и општо за сексот го променив мислењето, не е бог знае шо. Шо вика Жижек „Секс без љубов е мастурбирање со партнер“. У случајов „Со два пара раце“ xD XD
Која хипокритија, да имаш секс за статус у друштво.. Слабо не си контрадикторен. И шо одлучи сеа, сакаш секс со емоции, или без?
По мое мислење, сексот у тројка е тоа. Секс за статус. Реално, ако еден/една не ти е доволно, која е поентата да си со тој човек? Ете ти ја хипокритијата. Да сакав сега да имам секс без емоции, веројатно ќе бев уште со неа.
Па, како би бил, зарем во првиот пост не рече дека си ја баталил токму ради таа причина, што почнала да се "затрескува"?
Јас на фб имам видено профил креиран за ваква работа. На профил слика има една добро градена девојка и во опис напишано дека се брачен пар кој бара секс во тројка. Ако го додаше профилот одма ти стига и лп со понуда. Навали народе...
Би пробала се и мжм и жмж и мжмж. И со партнерот имаме разговарано и двајцата сакаме да пробаме. И мене тоа ми е океј.
Да не си заинтересирана? Му спомнав еднаш на маж ми (на шала), ама ме откачи. Не сака да слушне. А и јас сум против.
Неееее, неееее не сум во тој филм, стара сум јас хахахахах старомодна де. Исто и ние , големо НЕ за тројакава.
По двојките сум јас. Колку и да сум либерте за некои ствари, по ова прашање сум старомодна бар додека ме држи паметот