Здраво девојки, сум пишувала во темава и се извинувам ако сум досадна. Муабетов е сме разговарале со дечкото за секс со уште една девојка и јас и тој сакаме да пробаме е сега бидејќи нему му е роденден другиден би сакала да го изненадам. Проблем претставува пронаоѓањето на третата личност. Не сакам да е некоја...да не користам грди изрази. Нормална девојка што сака да експериментира. Ве молам не ми судете сите сме различни, прочитав многу лоши работи за девојките кои би пробале вакво нешто. Прашањето ми е каде можам да најдам девојка? Некој да има искуство со апликации по интернет? И слично..?
Јас и секс во тројка, некако тие две работи не ми одат заедно. Јас со две жени, колку и да звучи тоа добро и колку и да ми е тешко да признаам веројатно тешко би се снашол, или би се „снашол“ ама тоа би било мачилиште за нив двете. Замислете една риба ја ставаш во тава ја потпржуваш малку ја вадиш па ставаш друга, па првата веќе почнала да се лади ти пак ја враќаш во тава.... каков вкус би имале тие риби? Додека комбинација со уште еден маж и една девојка, тука би можел да се снајдам но некако не би ми било ок затоа што девојката би била во потчинета положба, би ми дошло како изживување. А па тек за третата комбинација јас и уште двајца мажи не сакам ни да размислувам. Ај од позади некако би се снашол ке стиснам заби... ама јас орално да задоволам маж нема шанси . Него шала на страна, незнам зошто но јас мислам дека залудно лугето се лакомат да бидат со што е можно повеќе жени, мажи во исто време, кога логички е дека многу повеќе би уживале ако се со една или еден и го посветат целото внимание и концентрација само на една особа отколку да се расплинат на сите страни па на крајот да не излезе ништо.
Кога се двајца мажи на една жена, повеќе е за задоволство на жената. Таа го диктира темпото, начинот, се'. Значи тие двајца се во нејзина 'служба'. И воопшто не е деградирачки, напротив. Двајца се напрегаат да ти го направат ќеифот. Па од се' има жената дупло и алати и раце и усти ... Мх-мх!
Точно, но поентата ми беше да доловам дека ММФ не изгледа како силување, како што си замислуваат некои. Демек ја лежам и тие ме тргачат и бутаат што ќе им предне, кај ќе им прдне. Не оди тоа така брате мили.
Па небидува да коментира некој нешто кое не го има пробано, може само да претпоставува но не и да произлегува со ставови, и секоја една работа си има задоволство, кај кого како, поготово еве мушкарците, па зарем коментирате автомобил кои не сте го пробале што може да знаете за него освен од надвор како изгледа
јас и се сомневам дека некој кој пробал дека ќе си каже овде мислам ретки се тие, тајно некаде си молчат
Ова веројатно се однесува на моето мислење, можеби неубаво се изразив како и да е не сум против тоа, различни сме, едноставно тоа е мое мислење. Сори ако на било каков начин навредив.
Секој човек би требало да си ги знае своите перформанси, јас зборував за себе, за тоа како јас гледам на работите. Познато е тоа дека ние мажите обожаваме рибарски приказни особено вака кога е со зборување, кога не треба да се покажеме на дело. Не е слабост да признеш што не сакаш или не можеш, срамота е да се фалиш а да не те бива. Велите дека се треба прво да се проба па да се коментира. Јас мислам дека паметен човек не мора да проба се за да знае што му годи а што не. Според тоа вашето треба секој маж задолжително треба да проба со друг маж во двете варијанти за да знае дали му се допага тоа или не? Вистински маж не ужива во се, вистински маж точно знае во што треба да ужива. А оние кои уживаат во се што оди на две нозе нека си уживаат никој не им брани.
Јас реков дека треба се' да пробаш? Ај прочитај убаво. Само ти објаснував од искуство како изгледа ММФ.
Според тебе филозофски, вистинскиот маж постои во 19 век одсекогаш не сум сакала ограничени умови, иии ако нешто несакаш зошто воопшто го коментираш???
И во 19ти век и во 9ти после и 9ти пред нашата ера, се' имало, од сексуални преференции, што има и денес. Не измисливме ништо ново. 'Вистински' маж е мисловна фраза исто како и 'вистинска' жена. Сите сме вистински.