Јас сакам секс во тројка, јас и две жени. Едната да ја работам, или да ме работи, а другата да ја лижам на секаде како што јас знам и умеам. Али нема.
супер е ова ама на порнич или да си фантазираш ако имаш 15 год, Дали некогаш си пробал да координираш со една рака и една нога да ги мрдаш во различна насока, пример раката горе доле, ногата лево десно? Е толку ќе бидеш смешен во ситуација да правиш две работи во исто време.
Не повеќе имам. Овде, во оваа тема се работи и за фантазија. А доколку во сексот немаш некоја фантазија, а таа фантазија не ја преточиш во сексуалниот чин, тоа за мене не е вистински секс. Не знам за тебе. А за тоа како ќе го координирам движењето зависи од ситуацијата, дали ќе бидам активен или пасивен чинител во т.н. секс во тројка.
Дали ќе ја гребам или е..м тоа зависи од ситуацијата, а те уверувам дека двете ќе бидат пре задоволни, макар и со ГРебење. Али засега нема...
Колку не си во право, неверојатно. Можеш да имаш секс паралелно со повеќемина и верувај, нема ни да се збуниш, ни да бидеш смешен.