пред одредено време имавме секс во тројка јас еден другар и една дама од Прилеп,малце срамно беше повеке се смеевме неголи сто правевме нешто ама пак да кажам дека убаво ни беше
Искрено, не би. Интересно беше како искуство. Доста е. Но не мислат сите како мене. Има такви кои со години си практикуваат тројки.
Која варијанта бевте? Се познаваше лично со нив, уште сте во контакт? Обично за вакви работи бараат некои подалечни што речиси не ги ни познаваат. Јас искрено не би со некои што не ги познавам.
Пред се машкото треба да е спремно пред да се нафати со две да прави нешто. Некои ете имаат желба ама два пати ќе го брцнат во една и готово толку. И што?? Џабе е желбата ако немаш кондиција за такво нешто. Иначе не. Не сум била во тројка. Сум имала предлози порано но не.
Има уста и раце, башка и девојките може да си играат една со друга. Искрено, ако е во тројка со две жени, би очекувала да сврши брзо мажот и не би го сметала за лошо тоа.
И уште имам доста да дофрлувам на темава дека наспроти сопствените верувања дека ова е чин на новата послободна генерација , дојдов до заклучок дека од секогаш било популарно , само нормално никогаш нема да престане да биде табу тема на разговор. Дека личностите т.е паровите кои практикуваат не се ценат како партнери меѓусебно и тоа е сосема неточно. Оној кој би чувствувал љубомора во таква ситуација можеби е сексуално конзервативен ,љубител на класична еден на еден акција и тоа е во ред. Сум наишла на парови кои не живеат во никаква отворена врска ,се во бракови и врски по многу години , а сепак се сексуални авантуристи од овој тип. Сум сретнала и луѓе кои едноставно чекале да бидат сексуално ослободени , притиснувале желби додека животот не ги споил со истомисленици. Наречете ме сексуално загрозена ама не мислам дека е ништо попосебно од просечен фетиш , да не набројувам ( и да не испадне осудувам) какви мајдблоун фетиши се случуваат зад затворени врати , тука барем горе долу станува збор за нормален секс , со повеќе учесници. Сум имала и таков и онаков , искуствата биле крајно позитивни и повторени неколкупати , би имала повторно. И никако не би барала онлајн учесник за вакво нешто, ни за класичен секс , а не пак за тројка.
Јас мислам на онлајн повеќе ќе најдеш некој за тројка, отколку некој што го знаеш. Некако сите се прават поштени.
Полесно е онлајн. Луѓето со кои се знаеш во живо, не зборуваат баш отворено за тоа дека сакаат тројки, па да си се договорат уз муабет за политика