Па е хомофобично да неќиш да гледаш патлак до тебе. Не ќе ти напрај нешто... ќе си брка работа кај што треба Не претервај
хахахахаха па тоа е, премногу сакам мажи за да посакам да ги делам со уште едно женсо јеби га! уствари остај ја ќе го напраам тоа за тебе
никаде не реков дека не сум, во тројка влагам за да си пружам екстра задоволство на мене, тие што влагаат и прифаќаат под мои услови очигледно и им одговараат ако не ми одговара, нема да можам ни да пружам максимално задоволство, боље ништо тогаш да не правам. Или ќе е за мене и останатите или не го правам само за останатите тоа е
Симплифицирано во една реченица со болд, она што јас, Енџи и уште некои членки го дрвиме години наназад, не само за него, туку за 70% од мажјаците тука. И хомофоб е Вајлд, нека не ти се вади. Потврдувам, Среќа Нова на сите.
Kuklata mu odgovara na Aleksandar, a voedno i go prasuva zosto ne saka so uste edno masko vo trojka. Jas i odgovoriv zosto ne saka, ne znam kolku me svati.
Znaci tesko se naoga devojka za trojka ..mislevme deka pokraj novogodisnive proslavi ke naletame na nekoja ama nisto....
Sakav na nekolku pati da mu priredam vakvo iznenaduvanje prvo za rodenden pa sega za pred n.godina....ama nema nema
Toa e za pozdravuvanje, oti gledam ima slucai koi imale ne zastiten odnos kade sto uste ne vlezan cel i ostanale ne celosno skinati, a nekoi od devojkite se plasat da ne se veke bremeni.