Дечки ве молам! Јас и мојата девојка сакаме да имаме 3ка ама сакам да дознаеме нешто повеќе за тоа.. Ваше мислење.. Со уште едно женско или машко.. Совети, идеи сакаме помош
Не може ние да ви кажиме дали и каква тројка да имате. Тоа се прави ако ве возбудува и двата. Значи ако се палите на секс во тројка со уште едно женско, со женско ќе имате. Ако се палите на тројка со уште едно машко, со машко ќе имате. Ако се палите на миризба на гардении, ќе си ставите гардении во просторијата каде имате секс.. итн...
Нема два исти секса. Сечие искуство ќе биде различно.. има каша-попара да ви се направи во главата. Значи, Прво е битно што ве пали. Второ, да е третиот/тата, човек од доверба. Трето, обавезно користење контрацепција. Четврто, ако некој од вас и трошка е љубоморен, поарно, ич ништо да не правите.
Кога одиш веќе во 3ка не би сметал јас на доверба него одам да уживам и да се опуштиме сите Мене не ми игра улога тоа
Не ти игра тебе улога тоа, освен ако не е некој социопат, или насилник, или полн болести, или некој што ќе раструби низ цел град детали.
Se tteba da se pazi. Ili so luge epten bkiski. Pa potoa imas problem so niv.ako ne se spremni ako zloupotrebuvaat. Se na se ova e brdovit balkan
Jas i mojot decko imame probano trojka so devojka dosta zabavno e,sega ni ostanuva da probame i so masko
Претпоставувам дека е преубаво чувството и преубаво искуство ама тешко се доаѓа до прилика да го осетиш
Првиот пат беше окврд на квадрат... на куб... море на Н-та. Не идеализирај на неслучено. Фантазијата е едно, реалноста е сосема друго...
Машко е..шо да му а оквард, нема него да го боли гзот...освен ако не му е гадно или сака женска му да го шибне