Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс во тројка

Дискусија во 'Секс' започната од butterfly89, 1 февруари 2010.

?

Би пробале ли секс во тројка?

1. Да, со уште еден маж

414 глас(а)
    18,6%
  2. Да, со уште една жена

723 глас(а)
    32,5%
  3. Не, никогаш

959 глас(а)
    43,1%
  4. Веќе сум пробала

127 глас(а)
    5,7%
  1. Solea

Solea Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    19
    Затоа што си мала за да сватиш некои работи.
    Епа јас не сум 4 туку 14 години со мојот прв и последен партнер затоа не ми кажувај како да разбијам монотонија.Сите ме осудивте тука а јас кажав дека само имав предлог од сопругот .И баш се чудам што мајка бараат толку многу чесни сестри на овој дел од форумов.

На Дугокоси Швалер, ...Arthemisia..., ADOKI и 2 други им се допаѓа ова.
  2. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Можеби сум мала а на твои 30 год добри совети даваш!!!

3. Pla4ka

Pla4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2009
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    161
    Ај не се препукувајте ,туку кажете како да најдам девојка за тројка .? :^)

4. blond.bunny

blond.bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    122
    Ние и нашите женски перверзни умови :angel: Можи сум конзервативна но доколку дечкото ми предложи такво нешто тотлано би ми била срушена вредноста,па камоли сопругот.Попрво би го изневерила одколоку пред него да ме пука друг :puke: или он пред мене да си прави кефови на друга па каква е таа љубов и почитување?Па девојки сме е ало треба да имаме повисоко его,поголема вредност нели партнерот треба да има почитување кон тебе а како ќе го има кога немаш ни грам морал останато во тебе?Не планирам да држам никакви предавања на оваа тема само си го кажав своето мислење(одвратноста) кон ваквиот чин.

На Sigma*, enca.69, angelce1 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Добар ти е мубаетов :rofl: :rofl: :rofl:

Немам ништо против ваков чин, на кого му се допаѓа нека си прави комбинации но не е за мене. За да легнам со некого мора многу добро да го познавам и да му ги знам хигиенските навики (гермофоб сум и гадежлива ептен). Со ММ сме заедно 12 години и што знам, до сега не ни дошла ваква идеа на памет, уствари он може си мечтае ама знае дека нема да помине кај мене од горе наведените причини :D

На N.A.T.A.S.A му/ѝ се допаѓа ова.
  6. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    епа еве можеш одве да најдеш некоја од девојките која истотака сака да проба ;)

7. Anabela09

Anabela09 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    16
    Не сум конзервативна... иначе влегов во овој форум од љубопитност така да значи не сум ниту конзервативна ниту сл. Не ти е лоша таа идеа за везењето, плетењето... затоа што се занимавам со уметност дизајн и такви раб што ги прават луѓе кои се креативни и имаат дарба... и плус тоа јас овде не коментирам за да солам памет туку за да видам до кај дошле луѓето (до каде се) да видам какво размислување имаат а воедно за тоа е форумот... секој да го даде своето мислење нели. Епа како што можи веќе да се забележи тие што се одлучиле да ризикуваат во животот со вакви ГНАСНИ ПОРЕМЕТЕНИ ДЕЈСТВИЈА нека продолжат и понатаму па да видиме до каде ќе стасаат... сепак секој си одлучува за својот живот па ако сака да го живее без правила нека го живее.. Имаше една мисла: Живеј го твојот сон... но не дозволувај твојот реален живот да стане твој најголем кошмар! Без разлика какви се последиците од некои постапки експериментирања и сл... останува на секого кој што ќе избере и како ќе го живее својот сон... ;)

На Antonija123 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123

Нема зошто да ти е тешко . Тоа што било , поминало . Тој ти зборува за такви работи , ти нуди ли ? Не колку што разбрав , очигледно е дека тоа го оставил зад себе . Многу мажи не можат да оддолеат на такво искуство со две жени , но кога емотивно ќе се приврзат за некоја девојка , тоа повеќе не доаѓа во предвид . Особено ако ти не си приврзаник на таков начин на живот или како и да се нарече , а очигледно не е ни тој кога се останало само на тоа едно искуство :) . Нема потреба да мислиш дека тој е перверзен или дека е лоша личност само заради некакво си искуство од минатото . Во овој случај мислам дека треба да уживаш во она што го имаш со него , тоа што било некогаш завршило , нема зошто да влијае на она што го имате сега . :)

9. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    899
    softqueen:
    Не, не ми нуди... Благодарна сум за тоа. Пред некој ден му спомнав „а што ако сега и јас сакам такво искуство?“ рече дека не би ме делел со никој/а, и дека на такво нешто повеќе не ни помислувал откако видел како сум изреагирала... ми ласка? Незнам, посекако ми рече со мене нема да има ни секс во двојка додека не станам полнолетна... се надевам дека го мисли тоа искрено, и дека не му е некој план, игра за побрзо да ме легне..
    Фала за искажаните зборови, искрено, тоа и ми требасе да го слушнам од некого... и ми помогна! Фала!

10. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    звучи многу примамливо секс во 3 јас он и уште една девојка али сепак НЕ премногу сум себична да го делам дечко ми со уште една а секс со уште 2 мажи никако одвратна ми е помислата а не пак самиот чин :puke:

11. zlatapetkova

zlatapetkova Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    55
    Секс во тројка со уште една девојка....мхм ! примамливо ми звучело од секогаш.Животот е еден ..зошто да не си дозволам уживање?!

На KrisBt и Дугокоси Швалер им се допаѓа ова.
  12. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Јас бидејќи сум машко и тоа како сакам да имам секс во тројка и тоа во комбинација: јас и 2 женски. :D

Одам по логиката најсреќен е оној кој направил најмногу среќни други луѓе.

Во овој случај ќе биде најзадоволен е оној кој задоволил најмногу други луѓе (2 женски во мојата ситуација). Вреди да се проба..... сакам! :)

На zlatapetkova му/ѝ се допаѓа ова.
  13. candyshop.sk

candyshop.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    7
    najdobro e koga e spontano... koga toa ke se sluci po zaednicki izlet, odmor, gosti i sl.. e sega, mali se shansite za toa da se sluci, no togash e volshebno. zatoa se nezamenlivi druzenjeto, izleguvanjeto i zaednickite vikendi. za zhal se' pomalku lugje go praktikuvaat toa.

a ako ne se sprotivstavime na sovremeniot nacin na zivot (koj ne' pretvora vo roboti) - nishto od vistinskite uzhivanja.

koga e dogovoreno i organizirano, shto znam - mozno e da e malce pre-perverzno a i nekako iznasileno...
    vo sekoj slucaj, ako se lugjeto slobodoumni, uzivanjeto vo erotskata igra poprima sosem drugi dimenzii (te dopiraat 2 (ili povekje) para race, dlanki, mnoooogu prsti, usni.... hmmmmm.

vo sekoj sluchaj gubat mnogu onie koi ne probale.

just my 10 denari.

[mod-kirilica:2bvoz4gn][/mod-kirilica:2bvoz4gn]

14. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Не, не и не. Не би можела да замислам да го делам дечко ми со уште некоја девојка или пак до мене да има уште една машко плус дечко ми :tmi:

15. wkristinaw

wkristinaw Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    ЈАС БИ САКАЛА ДА ПРОБАМ СО УСТЕ ЕДНА ДЕВОЈКА ,НО ЗНАМ ОТИ ЌЕ МИ БИДЕ КРИВО БИДЕЌИ МАЖ КАКО МАЖ ЌЕ МУ БИДИ ПОИНТЕРЕСНО ТОА ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧУВА СО ДРУГАТА ДЕВОЈКА. А МИСЛАМ ОТИ ТОА НЕМА ДА МОЖАМ ДА ГО ИСТРПАМ.ПА ЌЕ СИ ОСТАНАМ САМО ДА СИ ЗАМИСЛУВАМ ЗА ТАКВО НЕШТО

16. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    мислам дека сеуште е рано но би пробала и тоа како... :D

На Дугокоси Швалер и ADOKI им се допаѓа ова.
  17. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Ах вие мажите и вашите филозофии и фантазии.
    Вие едвај една жена задоволувате, а не пак 2 во исто време.
    Пред да си поласкате, малку размислете за реалната ситуација ;)

Јас не би, барем не сега за сега. Може ќе дојдам до степен каде ќе ми здосади сето ова па може ќе сакам да пробам. Ама не верувам, не сум тој тип што толку експериментира

На mimiiiii, Special.Someone, Ella.313 и 5 други им се допаѓа ова.
  18. maybelline

maybelline Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    207
    Да. Дефинитивно да ама со јас, дечко ми и уште една девојка. Идеме 5 години и иам комплетна доверба во него, знам дека шо и да се деси мој е. Сме разговарале за ова многу пати и веќе некое време бараме девојка што би сакала да ни се придружи. :D

19. NATALIJA89

NATALIJA89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    43
    Како бре имаш комплетна доверба што и да се случи :o .Мислиш дека со другата нема да напави ништо,само ќе се стрви или после та тројка пак ќе си остане твој дечко?
    Јас нема шанси да помислам на тројка,еднаш дечко ми ми предложи но му се налутив и му раскинав.Тоа ти е неверство ,па уште фали и јас присутна да сум :@
    НЕВЕР !!!!!

20. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Сега на овие години :geek: -не. А сум размислувала, како не, во какви се секс лудории имам учествувано (во моите фантазии) просто да се зачудиш :emo: ...тројка, четворка, машки, женски, апарати, препарати...Во реалност не би се осудила, а немам ни потреба... башка ко што ме дал Господ така љубоморничка не се знае што може да се случи во текот на актот...[​IMG]

На najubava2010 и Abeja им се допаѓа ова.