Не се согласувам, зависи од три услови. Екипата, да не е многу гужва и да знаат како да се ебат. Највише третото.
Јас па мислам не постои човек што не знае да се ебе, дури и да не знае со правилно насочуење ќе научи
Абе шо има да се согласуваш или не, си кажвам за мене. И двојка да е, првиот пат ми е најчесто окврд. Во тројката ми беше, ептен. Е вториот пат, не ми беше ич окврд.
Девојки нова сум на форумот со дечко ми сакаме да пробаме секс во тројка со него и негов другар, споделете искуство малку ме стра со двајца машки
Ќе ти ја опревртат матката двајцата зарем двајца??? И плус дечко тоа ти го нуди? Инаку никогаш не би пробала секс со двајца и повеќе А со дечко и уште една девојка би размислила.
Оти ти е страв? Немаш доверба во дечко ти, или во другарот? И зошто со другар? Ќе го посерите другарството. Како ќе и' ја превртат матката? Не ќе ја силуваат. Ваљда знаат дека 'не' е 'не'. Како замислуваш тројка ти? Таа лежи и тие ебаат колку сакаат, и како сакаат?
Како бе со негов другар? Дечко што сака и почитува девојка, не би делел со другар. Пре би со некој рендом тип или познаник, под услов да ви е на двајцата фантазија.
Нека го 'упимпа' она со едно дилдо од позади, да го научи на лекција. Па, може со другарчето негово следен пат нема да добиваат идеи да искористуваат девојки. Башка ќе му направи услуга со наоѓање џи спот.
Не. Читам она што го пишала на темата, и како тоа изгледа од поблиска перспектива. А, изгледа како двајцата да сакаат да ја искористат, и да не е нејзина идеја бидејки се двоуми.