Немам време сеа за пишување, само те цитирав оти ми падна во око си правиш сценарио, а всушност таа самата си пишува овде. Сметам дека не е малолетна и знае во што се впушта. Затоа што мене баш спортивно ми делува. Дека има дечко, а и се бендисува и неговиот другар.
Сега кој прави сценарија? Не зафркавај, на девојка ако и се допаѓа негов другар, би флертувала со него одделно, без присуство на дечкото. Не би ги легнала двајцата. Не функционираат жените како мажите, имаат малку поинаков 'mindset'.
Значи секс со двајца машки (дечко + уште еден) од ова што го видов е најлошото нешто според некои членови на форумов. Бил пимп, не ја сакал, ја воведувал во проституција, кој глупости бог да чува. Има такви фетиши каде што дечкото би дозволил секс во 3ка со уште едно машко, не разбирам што е за чудење. Некои тоа го прават од што сакаат да испробаат различни работи без никаква лоша намера. Едуцирајте се малце.
Во никој случај не би можело да излезе добро, да мешаш пријателство и секс. Исто како и за двојка, така и за тројка... Никогаш поќе нема да се гледате со исти очи.
Се че беше океј и таман, ако машкото побараше вака, а не девојка да бара на форум, а вие да измислувате работи.
Не бара на форумов, туку таа пиша дека е заинтересиран за дечкото нејзин и другар. Уствари што се замарам и јас, ајт..
Штета што живееме во 15ти век. Па добро дури и пред стотици години правеле тројки, четворки, оргии. Мислам дека секој/а што сака одредена сексуална фантазија да си ја оствари, треба да си ја оствари. Без стереотипи без чудење, сѐ што е убаво треба да се проба. Мое мислење.
Според коментаров не ми изгледаш на спремна за тој чекор, се додека има мала доза на страв или несигурност не навлагај у нешто за кое не си подготовена. Второ, преиспитај се прво дали сакаш да си со човек кој решил да ја дели ваша интимност со негов најдобар другар. И вниманавај тие двајца другари да не имаат огромна уста за фалење па да слушаш приказни од трети лица или да те етикетираат со погрди зборови. (горе долу го познаваш менталитетот на Балканов). За тројки секогаш е најдобра одлука што подалеку од наши граници и без личност која е блиска на било кој од двајцата партнери.