Би пробала и во двете понудени варијанти горе ама имам еден услов: да не е вклучен мојот партнер (не мислам само на сегашниот туку генерално). Може со непознати или со пар, ама јас и партнерот и трета особа не, нема да се опраи врската после тоа
Tuka e problemot sto ne ste otvoreni so partnerot. Ti ne si baba vanga da znajs kako ke odi vrskata. Demek podobro da go izlazis so dvajca otkolku da mu kazis deka ti e fantazija. Kako sto primer mu e i nego vo fantazija so dve zenski najverovatno. A ne znam tie sto imaat like staveno dali razmisluvaat bas kako tebe ili bitno im e deka si za 3ka
Не не, изгледа не се изјаснив јас добро, па сфатив дека не сте ме разбрале добро ни ти, ни членовите што ми пишуваа во приватни пораки. Значи ова горе што го напишав е само СТАВ на темава, не ми е фетиш или животна желба или ќе умрам ако не го напраам во животот. Веројатно ни никогаш нема да се реализира и ништо страшно. А посебно не реков дека би го лажела или варала партнерот, него беше хипотетичка ситуација ако би била сингл, што би направила.
A 82 гласа веќе сум пробал? 10 пати помалку, ај да исфрлиме нешто како претерување, сепак е бројка е сега дали биле жжм или ммж , исто е интересно да се анкетира
И јас би се кладела на жжм. За жена е поголем чекор ммж, а мислам дека и мажите љубат повеќе нивното задоволство да е двојно, отколку тоа на жената. Со исклучок на бисексуалци..