Здраво девојки, со дечко ми немаме искуство но би сакале да ги пробаме и двете варијанти и жжм и ммж, совети и искуства?
Епа маски да носат, кондоми да користат, и да се пола соблечени за да не разменуваат пот. Ете сега во ред е?
Едноставно не е отворен за нови работи, се држи само до традиционален секс маж и жена и толку. Објаснувањето не сакам да те делам со никој, ни ти мене, тоа не е нормално. Се надевам дека во иднина ќе се предомисли.
Јас сум бисексуалка и сум во 2 годишна врска со дечко ми. Двајцата си бевме први (за вагинален секс), но јас имам повеќе искуство и со двата пола. Идејата за тројка ја претставив јас во врската, но тој не сакаше зашто секогаш гледал на една врска како маш+жена и не сакаше да ме ,,дели" со никој/а. Но, полека полека како што врската стануваше сѐ по стабилна и комуникацијата се развиваше, тој сфати дека истражувањето на сексуалниот живот и воведување на уште една личност во сексот нема да влијае на односите меѓу нас двајца. Подолго време ми даваше hints, а вчера за прв пат тој прв отвори тема за тројка и ми кажа дека би сакал да проба. Мене буквално не ми де веруваше, и тоа направи да сум уште посигурна дека тој е ТОЈ за мене. Мене сексуално ме привлекуваат и жени и самото тоа што нема да морам тој дел од мене да го потиснувам, туку заедно со него ќе можам да го истражам и тоа ме прави пресреќна. Сега сме во фаза на барање на партнерка, и здравје да помине ситуацијава да бидне