На времето на мирц го запознав. Има сега онлајн страни за секс дејтинг - ако можам така да ги наречам. Тоа што беше женет ми беше гаранција за дискреција. Првиот пат ми беше срам... многу... и бев збунета поголем дел од времето додека се случуваше. Не беше баш некое грандиозно уживање, затоа што не бев скроз опуштена заради тој страв и неизвесност. Е вториот пат, беше за паметење. Третиот... веќе видено. Ама имај во предвид, дека ова е индивидуално видување, не значи дека ако мене ми било вака, дека на сите им е.
Женет сум и имам девојка која сака да проба секс со мене и уште една девојка. Она е исто мажена и двајцата со деца. Каде може да најдеме уште една девојка која ќе биде дискретна по можност мажена и сака тројка со две девојки?
Stom imas devojka ,a i si zenet, a i plus ona mazena.Znaci ona so mazot ti so zenati ne 3ka nego i 4 ka ke naprajte...A i ke uzivas dodeka drug ti ja pegla Merak ipol i nema da se plasis dan doznae zenati...
Здраво. Подолго време размислувавме со сопругот за секс во тројка. Првично би пробале секс со уште една девојка, но не би знаеле каде и како би можеле да најдеме? Сите предлози се добредојдени.
Еее од каде знаеш, може човекот мислел да не е стапица па си кажал не не, само со тебе сакам, не треба тројка... Така некогаш ќе те прашаат жените, па ќе се излеташ да кажеш, да да да да може, со таа згодната твоја другарка и слично... и после оп, ќе имаме секс срце? - иди со таа третата или другарка ми што сакаш да си се сексате....
Ми остана како притајна и неостварена желба. Мжм Мечта. Но нашиот менталитет, кој што би кажал или мислел не кочат во многу работи не само во ова.