Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс во тројка

Дискусија во 'Секс' започната од butterfly89, 1 февруари 2010.

?

Би пробале ли секс во тројка?

1. Да, со уште еден маж

414 глас(а)
    18,6%
  2. Да, со уште една жена

723 глас(а)
    32,5%
  3. Не, никогаш

959 глас(а)
    43,1%
  4. Веќе сум пробала

127 глас(а)
    5,7%
  1. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Не дефинитивно не. Не можам да си замислам некоја друга девојка да легне до дечко ми, а нити пак би дозволела некој друг дечко да легне до мене :tmi:

2. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Мене ми иска, ама не ми се стиска.
    Рака на срце, би пробала т.е. сакам да пробам, што да не?
    И Петко е за, сама непозната странка ни фали.
    Кандидати пардон кандидаТКИ? :D :D :D

Шала на страна, абе вака во мисли интересно звучи, трт-мрт, ово-оно, џиги-миги...Но ако ме стрефи жута минута може сексуалниот чин да добие садомазохистички елементи.
    Затоа седете си Петко и Најубава мадри, да не бидете модри.

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  3. nela.oh

nela.oh Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    270
    Би пробала, под услов да е женска, отворена, згодна и привлечна за мои очи (ако ми е мене секси и згодна сигурно ќе му биде и него, со оглед на тоа дека женските имаме поизострен вкус за убавина и сексапил). Нели ова во смисла дека би влегла во таа ситуација со цел и јас да уживам, не за да му прам кејф на мажето. :lol:
    И да е некаде надвор од мк, значи на одмор на која и да е дестинација и да е типична авантура за една вечер па никогаш да не ја сретниме пак...

Не дека во мк не би можело да се случи, ама ретко да се најде девојка со таков менталитет, а баш ми е гајле за осудување од страна...

Ма ако размислам, би пробала и само со женско. Нема нешто попривлечно и попредизвикувачко од негувана женска убавина (пред се провокативна), а тоа на квадрат... страсти.. :D :tmi:

На Дугокоси Швалер му/ѝ се допаѓа ова.
  4. majceto

majceto Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    7
    jas so decko mi veke podolgo vreme sakame da go napravime ova so nekoja devojka ili so drug par, taka da dokolku ima nekoj zainteresiran neka pise :D :$ :$

На huntelaar, ADOKI и damjansk им се допаѓа ова.
  5. anamar

anamar Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Bi probala , zashto da ne :$

На huntelaar му/ѝ се допаѓа ова.
  6. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.554
    Допаѓања:
    106.272
    имам гласано ама изгледа не сум напишала...

никогаш не би пробала нема шанси некоја друга да дозволам да легне со мм :envy:

7. bebe-m

bebe-m Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    6
    би пробал да

На ADOKI му/ѝ се допаѓа ова.
  8. bigblue

bigblue Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    9
    imam probano i jako e ali treba da se poklopat site faktori bi pak ali uste kandidatka da se najde :D

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    сме разговарале со сегашниов партнер за ова тој сака како и секое машко(тоа им е ко десерт)
    ама јас сум ПРОТИВ тоа-мислам ако биде со уште една девојка т.е. јас и уште некоја
    а кога го прашав дали би можел тој и уште еден љубоморно кажа НЕ :)

10. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    +

Еве јас како стројник :D :D
    За мене, не фала!

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Не сум можеби во право ама ако дечкото и бара на девојката секс во тројка или она него, по мене не е нешто во ред. Едноставно не ми е природно некој од нив да бара трета особа во креветот.

Инаку, јас сум за секс да не речам од секаков вид :D , немам никакви табуа и предрасуди, затоа и не сум против секс во тројка, но тие тројца повеќе од другари да не се.
    Којзнае, можеби некој ден и јас ќе пробам, иако не верувам да се погоди ( јас сакам двајца машки :$ ), ама и да не претерувам многу и замислувам, кога моментално немам ни еден, а не па двајца :D

На Дугокоси Швалер и ADOKI им се допаѓа ова.
  12. Mitrev69

Mitrev69 Активен член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    hehehhe :D nee nisto tesko ;)

13. georgnicos

georgnicos Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    14
    Huuuh! mi olesna posle citanjeto na dosta od komentarive, Jas i predlagav na zenami seks so mene i so uste eden koj saka taa ako ima nekoj po nezin keif, i potoa nabrzo se osetiv kako idiot, ne da nesakam jas zasto toa me pali a i sakam da i ovozmozam na soprugata se sto bi ja napravilo srejkna, no bidejki ne izrazi zelba si pomisliv ja sjebav rabotata, ja poniziv namesto da i udovolam. no ete ima dosta zeni koi go posakuvaat toa no ednostavno samo ne si go dozvoluvaat. pa mozebi e do toa.

14. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    јас сум за зашто да не,но кога би го направила тоа не би сакала со некој што ќе ми биде дечко,маз и сл
    8)

15. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Не споредувај ја жената со повеќето девојки кои си ги кажуваат мислите и желбите, кои може нема ни да ги оставарат некогаш.
    Жена ти е скроз друго. Друго е кога си во брак. :^)
    Не знам како воопшто си влегол во институцијата брак со ваков ум. :x Ја жалам жена ти.

За мене сексот во тројка (или со повеќе луѓе) не претставува табу тема и слично. Туку неморал!!! :^)

На Ella.313 и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  16. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    И мене бившиот маж ми предложуваше да пробаме во тројка, со некој или некоја непозната, но тоа повеќе беа муабети додека си играме , а потоа обично го фаќаше љубомора :lol: .
    Инаку јас имам такви фантазии и за со двајца , и за со женско ,бидејки сум многу љубопитна, но сеуште не сум се решила на тоа :tmi:

17. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Теоретски да, звучи интересно, забавно, секси. Практично, некоја да лежи до мене, а мојов, наместо моите, нејзините да и ги лиже...мрш бре. Никако. Ќе се затепаме, наместо да се е*еме :D

На tessie, srcekrsacka, fallenangel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. georgnicos

georgnicos Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    14
    hehe, pusta ljubomora, hahaha, sekoj so svoi gledista, a za mene e pa skros pederski idiotski i sebicno zenami da pojdi so dvajca nepoznati, da se dupi da si napraj kev a jas sto sum, kuce ili komsija da mi go skrati seto zadovolstvo, da me ostavi nastrana i potturni?, he, e toa ni jas ne bi go izdrzal, bi ja ostavil po kratka postapka. pokraj se dozvoleno od mene, da me turni nastrana...NE! ne bi mozel da podnesam.

19. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    како што имам читано по статии сите мажи сонуваат за секс во 3ка со 2 жени. Изгледа 1 не им е доволна. Јас не ја подржувам идеава, мислам не би можела да се замислам како го делам партнерот со друга Х персона. Да го гледам пред мене како се бакнува или има односи и јас да бидам вмешана во тоа. Неприродно ми е. А за двајца мажи истовремено со жена веќе пак тотално аут од сите лимити. Еден е доволен :D Доколку партнерот ми го бара тоа и сака да му ја исполнам желбата, мислам дека нешто не би било во ред, бидејќи според мене тоа не е ОК. А пак јас од него да барам со уште еден маж е тогаш и него лошо ќе му падне :D И ќе му падне егото сигурно, ќе мисли дека не му е доволно добар “алатот’’ или техниката. Така да ни вавка, ни онаква верзија на секс во 3. Едноставно..НЕ

20. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    би пробала!!!

На Дугокоси Швалер, Nini_lazio и ADOKI им се допаѓа ова.