Како нема а ако сака дечко ми со неа?Или она со него?Треба значи однапред договор не после да му се допадне повеќе она па со неа и мене после што ми останува.Сама кутра?
Колку си себична.. Ти сакаш да пробаш друга девојка, ама он не смее со неа..во ИСТИОТ кревет во ИСТО време.. Ја мајката..ама сте паметни Баш ќе си кутра... Додека има секс со неа може многу работи да ти прави и на тебе Или па девојката, не мора ни он.
Сакам да кажам ако му се погоди подобра в кревет ќе бидам Сама Кутра после тоа. Па он пробал со девојка знае како е а јас немам, затоа ќе биде на стенд бај
Kaжаа погоре дека ќе сака ново месо јас нема да сум му интересна.Отпаѓа тројкава.Евентуално тројка со три жени.Шала.
@Ализе Мора ли да биде дечко ти инволвиран? Не би ти дозволил да пробаш ти сама со девојката без негово присуство?
Јас не знам за какви правила збориш, кога станува збор за секс во тројка. Се разбира секој со секого, наизменично. На сите убаво и на крај сите задоволни да бидат. Тоа зависи кој што сака и што очекува во таква врста на секс