i sega vo momentov dodeka sedam vo bus, mi se raga zelba za trojka so ist zar kako sto istata zelba gotese vo mene pred nekolku godini.. i bas zatoa sto nenadejno vo bus se kaci edna jebozovna prijatelka na mojata sopruga koja sto so godini ja nemav videno.
А како ти знаеш дека мора да си во право? А иначе, проста логика: При перверзен секс на 3 лице, Кога лице бр.1 е со лице бр.2, запоставено е лице бр.3, Кога лице 2 е со лице е, запоставено е лице 3, Кога 1 е со 3, нема целосно за 2 итн.
Ти кажав сум пробала. Од таму знам Кога еден те пенетрира вагинално, другиот го задоволуваш орално. Пример.
Мислам дека лажеш и не си. Или, имаш снимка за доказ? Иначе https://www.dailymail.co.uk/femail/article-3341543/What-REALLY-happens-threesome.html
Абе имам корист да те лажам Не си придавај толку значење. И не кажа дали може еден да те пенетрира вагинално, додека друг задоволуваш орално?
Ne razbiram zs morate da se karate sekoj so svoe mislenje ne mora da znaci deka site ke se slozime zatoa nema potreba od raspravija