Не барам ништо од тебе само те цитирав дека нема врска тоа што го велиш и дека се тоа зависи од луѓето и како тие го замислуваат тој чин. И на @WildMk и пишуваш како да сакаш да докажеш дека тројка не постои и никој до сега немал.
Сакаме со сопругата да пробаме жмж, во мисла сме дали е поинтересно прво одделно двајцата со други поради искуство, или пак како биде така.
Najdobro e prvo soprugata da j gledas so drug a posle ako ti se bendisat mozete i so treta po icnost:
И да има снимка од каде таа идеја дека можеби ќе ја видиш? ХАХА ЛИЧНОТО ИСКУСТВО СЕ ПОКАЖУВА НА ДЕЛО...НЕ НА СНИМКА СЕПАК ТРЕБА ДИСКРЕТЦИЈА НЕЛИ?
Со пар сум пробал, интересно искуство. Со две девојки е голем предизвик, ама ми изгледа како сложена работа
Две девојки и машко, понежно изгледа. Сепак само фантазија ќе остане ова. Не е секој спремен на таков чекор бидејќи секој потег носи последици, посебно вакво нешто.
Оти сметам дека не би се справил со две Ж. Од друга страна двајца М не само што ќе ја задоволат Ж и ќе ја презадоволат.