Имав. Незаборавно искуство. Од една страна системот, од друга процедурите. Double penetration. Прејако.
Ponekogas brancnite parovi sakaat da vmetnat po nekoja iskra vo svojata intima, I funkcionira ... iskustvoto si go kazuva svoeto... 3ka MFM , FFM pa I 4ka FMFM ...uzivanje
И јас немам желба за ова уопште. Можда некад би, ако најдам баш партнер со кој ќе сум долго и со цел да ја убијам монотонијата која е неминовна после Х години. Ама дали уше ќе бидам сексуално функционална тогаш..
Probaj prvo so masko...moze da stane ljubomorna pa da si go dobies Oti neznaele da ja igraat sigren sum Jako e samo ako se zanesete vo toa i prejako duri....gospogjata seuste ne bara I kako e suzi zapoznavte li 3 clen?jas najdov kombinacija ama ne mi se dopadnaa kaj vas se desi nesto ili? Ubavo kazano od tvoja strana mn se izgorele koga pocnale da ja muabetat taa tema. P.s drugar dojde do razvod Ima prosetaj se do sutka tamu kje najdes xaxa mala sala Pa veruvam deka ispolneta ti e zelbata ili ???
Уште еден пар кој извесно време се обидува да убаци трето лице, женско, ама не ни оди Ако успееме во замислата, ќе ви го раскажам искуството со изменети ликови