Засега не сме за тројка ни јас ни мм. Некогаш ако на 40-50 ни стане досадно во бракот, може ќе сменам мислење. Иако не сакам некоја трета личност да ни се меша...
Jas imam probano seks vo trojka i custvoto e dobro naiskreno ova go probav vo mojte ludi godini 7 pati i da imam sansa pak bi probala
Лол. Сега го гледав видеово од Миленко што сте го ставиле погоре. Овој Педо дедо Миле е мрднат за сва времена. Дали на крај рече дека му го шмукнала палецот еднава типка дур другата ја онадел? Ајааа.
"Зема да го сиса најдолгиот, односно средното прст на ногата" ама стварно да не знај чоек дали да се смеј или да плачи Прати само кој фаци ги прај
Може да објасниш што правите во тројка? Што би правеле две женски со едно машко? Како менуваш кондоми? Имам многу прашања што ме мачат
Ќе бидам искрена и ќе кажам дека освен што сум пробала, со сопругот редовно практикуваме тројки со други жени. И дека уживам вистински во тоа. Од едновечерни авантури, до заеднички викенди и вечерни излегувања. Страст, возбуда и уживање на сосема друго ниво кога тројца прават нешто заедно, енергијата во тој момент е нешто неописливо, а бакнежот со жена е многу сензуален и сосема поинаков. Не сме љубоморни и посесивни и вистински уживаме во тоа. Основно е да има привлечност помеѓу тројцата, да имаме слични размислувања, сфаќања и критериуми, да е стабилна и зрела личност.