А орал како? Кондом на устата?Мононуклеоза како? Недамнешни епидемиолошки испитувања ги испитувале мрежите кои се дефинирани како сексуални односи помеѓу лица, и откриле дека особините на сексуални мрежи се суштински за ширење на сексуално преносливи болести. Особено промискуитетно мешање помеѓу лица со голем број на сексуални партнери претставува значаен фактор.
Според тебе, што не си имала тројка е тешко да се менува кондом во тројка. Ова звучи како вицот “тоа бурек вкусно нешто е, не сум јадел бурек, ама братучед ми видел еден како јаде” Јас, како некоја која имала, се чудам на муабетот што е тешко да се смени кондом. Плус, со мене нормално дека без кондом, маж ми е, става кондом за другата девојка. Па го вади за со мене. Па става нов за со неа. Лесно и едноставно.
Не сум ја за ни за тројки ни за 4ки. Се знае 2че. Така и у школо. Многу емотивно го разбирам сексот јас, и неможам да замислам да го делам партнерот со друга.
Плаши се од овенот, плаши се од говното, помина животот. Се што правиме носи ризик. И со некој да си цел живот може да ти донесе СПБ Користиш кондоми и тоа-е тоа.