Тоа е.Затоа секој има различно мислење и дискутираме.Јас не би можела.Многу сум љубоморна, ама многу.Ќе ги задавам и двајцата.Зато и одбивам тројки.А не сфаќаат машкиве, ми вика ,,абее луда убаво ќе ти е”.
Самата тројка е баланс, кога тројца се спојуваат во едно. Уживаат тројцата заедно, спонтано, никој не е вишок ниту извисен, а се создава многу убава енергија помеѓу интеракција од тројцата. Ниту е понижување, ниту чмае некој. Затоа реков дека нема мерење на време ниту на вага. Мене ме возбудува и кога го гледам со друга. Го возбудува и него кога ме гледа мене. Ја возбудува и неа кога не гледа мене и него. Сепак, не сите гледаат на ова вака, затоа и претходно имам кажано дека тројка не е за секого, доколку гледа на тоа посесивно и љубоморно. Поентата е партнерот да ужива и да го охрабриш да ужива, а не да го гледаш како „ќе видиш ти после за ова кога ќе си отиде она". Не, напротив, за време на чинот секој од тројцата треба слободно да си ги оствари сите желби и фантазии, без да се стега дека некој му мери на време или како ќе погледне кон третата личност или колку ужива. Со наша пријателка со која повеќе пати сме имале тројка и секогаш ни било многу убаво уживање, фантазија ни е да вклучиме уште една девојка и да пробаме FFFM четворка. Се надевам дека на Тиндер ќе најдеме девојка за да си ја реализираме оваа фантазија.
Многу би сакал да пробам секс во тројка со уште еден пар но мислам дека не може да се најде таков пар во државава
So moj noz me seche hahahahah do koja brojka si stigna? Za dvojka ako si taman a trojka ti e mnogu - tipuvam na 35+ godinki.... Lolllll