Sekako da, najtesko e da se najde partnerka sto bi sakala 3ka so druga devojka kako bi bilo pointeresno od vreme na vreme.
До сега сум немал 3ка, а би сакал и тоа во двете комбинации, 2 мажи и 1 девојка и 2 девојки и јас. До сега само петорка сум имал, 2 мажи и 3 жени и можам да кажам дека е убаво и чудно искуство.
кај наоѓате бе некогаш и јас добивам ваква воља, ама со уште едно женско гарант не наоѓам такво девојче/жена
порано секад бев про ММФ пошто сум прељубоморна, ама после сфатив дека нема шо да праам со двајца машки, ни по анал не сум, ни по орал, џабе ќе ме колне едниот хахахахаха а и од шо сум глеала на порничи (не дека е истото и овде), многу лошо се понашаат со женските, не би сакала да се понашаат ко крпа да сум или ко играчка вака уше една жена и некој за кој ич гајле не ми е, за да не се деси клање
Vo studentski denovi se naogaat najcesto i se po otvoreni za vakvi raboti devojkite. Generalno site sakaat i mazi i zeni i orgii i 3ki.
хахахаха како бе у студентски дом? да влезам внатре со разглас схахаххаха ми треба дискреција не сите да ме знаат
Ne, tuku so kolegi/koleski sto ti se na fakultet na toa mislev. Zatoa vikam dodeka si student najlesno se naoga, togas i poveketo pravat i prifakaat takvi raboti.
не бре не сакам пола имаат дечко/женска, другите ми се грди чоек сакам со непозната особа разбираш хахаха да не ме знае ни ништо
Gledas ubav par decko i devojka sto ne gi znaes, gi kidnapiras, pravis sto sakas i posle gi pustas hahahahaha Taka sto ne gi znaes malku potesko ke najdes.
абе вака сите сакаат, сите фантазираат, скокаат, машките напалени до плафони амааа кога треба да се случи тоа тишина нема ништо, и ова што ве читам во студентски домови имало ова она веројатно и тоа го гледате само на американските филмови, во суштина на секое машко е сон тројка со две девојки но многумина не умеат со една а камоли со две, сори дечки
Sekoj so svoeto iskustvo. Ne se soglasuvam deka samo mazite sakaat 3ka, son i na sekoja devojka i e 3ka. Sekoj treba da si pravi toa sto nego mu cini zadovolstvo bez da sudime. Na sekogo mu se ima pogodeno vo zivotot neiskusen partner, taka da ima i zeni sto legnat ko mrtvi i ne znaat sto pravat. Bez razlika na polot ima iskusni sto znaat i ima neiskusni. Taka da drug pat pravi si podobri procenki za iskustvoto na tvojot partner.