Аи аи аи сакам да пробам сум праела муабет со дечко ми за ова ама ме фајка љубомора со него и друго женско а пак со дриго машко тој ке љубомори и никако да се погоди Али ствар је шо не сакам да го пробам тоа со личности шо ме знаат. Градот е мал и све ке се расчуе. Боље ми е само да си фантазирам за секс во тројка
Probav mfm i fmf, praktikuvam koa imam sansa i vreme bilo koe od tie kombinacii. Vozbudlivi se i dvete. Partneri moze da najdete na tinder. Po forumi i sajtovi ke naletate na ropaci samo. Ili pa probajte na odmor...
Sum probal mmf i mmmf, vo prviot slucaj bese ok a vo vtoriot nemase z od zadovolstvo, povekje bese zaebancija i smeenje od kolku drugo. Neostvarena zelba mff, moze i ke se ostvari
Стварно де кај ги наоѓате 3ки, 4ки јас девојка не можам да си најдам они и 3ки и 4ки договараат иначе 3ка би пробал со 2 девојки секако непознати ама нема тоа е едно е желба друго е реалност
Не сум имала секс во тројка, ниту пак сакам да пробам. Ова секс во тројка испаѓа дека дозволувам партнерот да ме вара пред очи со друга, а јас тоа да го гледам, па уште да учествувам во актот, не фала! Тоа е мое мислење во врска со ,,сексот во тројка".
Добро бе, на секое мое мислење ти мора нешто да искоментираш, дај олабави ме више жити се. Знам ја многу добро дека секс во тројка може да биде и со двајца мажи и една девојка. Ова што ти го искоментира на моето мислење се живи глупости. Исто и во темата ,,Секс со повозрасен" изнапиша глупости на моето мислење, никој ништо не те праша!
Ама то не е релевантно ако членката вели дека неќи, не? Само оти полот е башка, не значи дека не го гледа како изневервање. То е нејзино право.