А каде е џули15 да каже што одлучила, дали ќе има секс на матурската или не? И дали тоа ќе биде со дечко или со било кој ? ц ц ц, свашта има
Навистина сум среќна што постојат лица како џули15 кои се премногу интелигентни и зачудувачки креативни. Ни на крај памет немаше да се сетам дека мојата матурска вечер можам да ја поминам нестандартно, односно дека можам да се сексам во вецето или ете можеби на балконот, што знам може и во автобус додека одиме сите во хотелот... ах.. одвај чекам - знам дека ќе е лудница и дека ќе бидам во тек со американските филмчиња. АХ! БЛАГОДАРАМ ЗА ИДЕЈАВА!
^ Браааааааајт. Срце си Абе можда порано си ја прославила матурата, а ние тука се трескаме на вакви или такви теми
не бе Хипи ние само си развивме дискусија и КРЕАТИВНО си се изразуваме....што би било кога би било.... голема благодарност до афрорката на темата што не поттикна да размислуваме во таа насока
На матура нема време за секс, прво дома гости доаѓаат уште во 6, во 10, 11 хотел, до3, во 3 во некоја кафана до утро, (ние после бевме кај класната дома) и утрото во школо со музика, да губат малите часови малце .
Саншајн кога се сака се се може. Па не мора да идеш у кафана. На една партија, па после може така освежена да се продужи И во Америка ќе влеземе вака, не само во Европа
ха ха ха ха видиш не ми текна 36 торнада, изморени, прегладнети, хммм храна сексссссссссс топ, а за да не отидеш у кафана туку на партија секс, ке видиме после некоја чашка алкохол....јас како што приметив пред 4 години кај мене на матура, никој не фалеше у кафана, е сеа падна некое мување.......
И ние прво во ресторан славевме до кај 3, па после во кафана до сабајле, па накај 7 во школо со свирачи И исто никој не фалеше ама во мојата генерација речиси сите беа парови, секој одеше со некој школски и тоа долги врски. Можеби затоа не ни било интересно да се искрадеме на пола саат за да имаме односи, можејќи тука да си уживаме со друштвото Таа вечер наместо да ја паметиш по славење со школските, ти да се буташ по вециња па и фустанот да си го испрљаш нееее Со дечкото ќе имате време секоја вечер за секс, ама така собрани со сите школски цела генерација, само таа вечер ти е таква.
Аман бе, секс на матура?! Како прво, рачунај со кого се си учела за тие 4 год ако за тоа време не си направила ништо на матура ли ти текна? Мислам глупост! На матура треба да уживаш(не сексуално), последна вечер со школски, и сите тие сентиментални stuff, ти ли на секс ќе мислиш тогаш??!! Иначе алал да им е на американците, колку успешно ја шират својата пропаганда ра расипништво, преку секси глумци, стварно знаат да ги изманипулираат недораснатите тинејџерсkи мозочиња
Апсолутно се согласувам со тебе, мене ни на крај памет не ми беше да имам секс на матурската вечер , па ни на апсолвентската вечер.
многу ми се спиеше кога го пишував и ги збркав буквите на тастатура печатна грешка беше, не правописна туку и јас сакам да знам што бидна со сексот...дали падна тура секс на екс на матурата??? и се надевам ако го имало со заштита бил
Cc po glupa tema neam do sega procitano pa kaj ime pametov na ovie devojki ???? Nevinosta se cuva za da ja dades na nekoj poseben vo zivotot, nekoj sto ke go sakas, sto ke postoi hemija megu vas ,, a ne na nekoj od ulica... ako taa resila da ima seks za edna nok sto togas ovde na forum ov pisuva gluposti i se glupira poarno molci si za da ne ti se smeat site ovaa se ziivi gluposto, i bogami se dobieni samo od amerikanskite tin fimovi cc lugee abe kaj otidovme nie ej !!!?!?!?!?