Сигурно имаш некоја инфекција која се проширила и на мочни канали чим те пече додека мокриш или пак си преладила јајници/бубрези. Испитај си мокраќа како за почеток и обавезно консултирај се со гинеколог за тие габички, не е зафрканција. Да си бремена мислам дека не си, а и дечко ти не свршил во тебе.
Ќе се консултирам со гинеколог, но ме интересира дали ако е инфекција од тоа ме боли многу стомакот.. не сум добро информирана, но како што читав по форумиве, ми е страв и да не сум бремена ..
Јас со мојот партнер едвај чекаме да добијам да имаме секс и на добиено... Он вика дека поубаво немаало.Многу е по лизгаво и по возбудливо и за мене. Не се гади од тоа..Немаме фатено инфекција ни јас ни он до сега.. Од лично искуство ви кажувам многу е јако.!!
Уф, јас не би можела. Јас сама не се поднесувам за време на менструација, не па да имам некој во мене. Задоволства за време на незадоволство не сакам!
И јас бев таква..Ама кога пробав еднаш не останав само на тоа еднаш... Не треба ти да се гадиш од тоа..Треба само да уживаш..Зависи од партнерот многу дали он се гади или не за да го направите тоа.. Мој совет пробаај..Нема да зажалиш верувај
ухх јас се зафркнав со тоа. си закачив инфекција оти не можевме да почекаме а и не ми беше убаво ... напротив не го ни чувствував стојко
do sega nemav probano seks so dobieno no bidejki decko mi insistirase i pokraj toa sto mi e 3 den i imam obilni krvarenja i strasna bolka vo jajnicite mozam da vi kazam deka nesto poubavo nema a ni na postelninata nemase tragi od krv, no mene me iznenadi toa sto posle seksot bolkite vo jajnicitee prestanaa
Ке ве молам за совет вечерва имав однос ама незаштитен а ми беше 5 ден од менструација а ми трае по 7 дена иначе во 5 ден неми тече многу, а после сексот почна обилно да ми тече, имавме 2 пати однос незаштитен 1 пат го извади надвор сврши а 2 пат тоа беше после 15 минути од 1 пат имавме повторно незаштитен однос ама предходно беше да мокри и не сврши 2 пат неможеше да сврши бидејки беше и малку пијан. дали има место за паника дали е можно да останам бремена ве молам за совет
А дали може да се пренесат бактерии и да се закачи инфекција и ако користите кондом, и на пример да е трети ден од менструацијата кога ти тече доста помалку ???
Сега прочитав на zazdravje.com: Дали е безбедно да имате секс за време на менструалниот циклус? Многу мажи и жени се плашат дека не е здраво да се има односи за време на циклусот. Иако е доста неодобрувано во многу култури и вери, сексот за време на циклусот е нормален и здрав. Загриженоста за овој чин доаѓа од погрешното сфаќање за менструалната крв: уште од мали, девојчињата се учат дека менструалната крв е нечиста па затоа треба постојано да се крие. Но оваа крв е сосема природна телесна течност и никако не влијае на пенисот или пак на женскиот репродуктивен тракт. Се додека имате безбеден секс и користите заштита, сосема е во ред да имате секс за време на циклусот. http://www.zazdravje.com.mk/upload/content.php?1113-Секс-за-време-на-менструалниот-циклус
Секс за време на циклусот сум имала неколку пати ама при крај кога ми било иначе не практикуваме дека не е хигиенски а тогаш е највозбудливо мислам дека кај и да ме допре ќе се запалам хехехе.
А дали може да се остане бремена... ако сексот е со кондом, ако дечкото не сврши но да пукне кондомот..? колкави се шансите.???
Decki decko mi e vo germanija sea sabota se vraka ama ke ideme vo hotel da vodime ljubov jas imam dobieno kazete mi sto da napravam da mi se prekine(( 4 den ke mi bide sabota
Нема да можеш да го прекинеш циклусот. Не знам колку ти трае менструацијата, јас четвртиот ден скоро и да ја немам. Ако имаш обилна и долга менструација, а не практикувате секс за време на менструација одложете го планираното за 2-3 дена.
Stom ti e 4 den,ne beri gajle.Mozete da imate so kondom,i taka togas ke ti bide 4 den i ke ti tece po malku.Taka da opustete se i uzivajte vo zaednickite momenti.
Pa zavisi 3 dena imam obilno krarenje ama 4 i 5 onaka malku ili pak sarki zavisi ama ne go vidov 2 maseci i sea me spreci ovaa mesntruacija i sakam da ja prekinam ima li nekoi apcinja ili nezz fala odnapred
Mislam deka menstruacijata ne mozes da ja prekines,a kako sto i samata velis deka 4,5 den ti tece malce-nema ni potreba.Edna kapka,dve ne bi trebalo da pretstavuvaat problem.Ne se zamaraj poveke so nea,razmisluvaj kako ke go precekas i iznenadis deckoto
Имам слушнато од една докторка дека со пиење на аспирин побрзо се искрвавува ... што значи ќе имаш пообилна менструација ден, два ... и толку.