Pa imam aspirin denes mi e prv den mislis deka ke mi pomine do petok zatoa sto sabota treba da imam odnosi
Mozebi no malku e neprijatno i zatoa nema gajle se napiv aspirin valda ke mi pomine do petok menstruacijata
Eee devojki dali sabota pred da imam seks da stavam tamponi nema li da imam krv 4 den ke mi e falla odnapred
Тампонот не е затка за шише па затни го да го спречи крварењето, туку впива менструална крв, а очигледно треба да го извадиш пред секс. Дека ќе си генерално почиста надворешно наместо со носење улошка, да, а ќе има толку крв колку што обично имаш на четврти ден.
Од хигиенски причини не е препорачливо да се има односи за време на менструација. Сепак тогаш матката и грлото се многу почувствителни (поради тоа е и поинтензивното чувство на дразнење), меѓутоа, тоа ја зголемува и опасноста и ризикот од болести. Не во смисла преносливи, туку повредување и иритации на грлото на матката. Иначе мене ми е грозна и самата помисла на тоа.
денес имав секс со дечко ми и тој сврши во мене а ми е 5ти ден од менструација можам ли да останам бремена или не?
Сум имала и тоа на трет ден од циклусот. Не можевме да се воздржиме инаку сега многу ми е криво и никогаш не би го повторила тоа. Не користевме ни заштита, не сврши во мене, ама сега цело време ми се мота во главата да не имам некоја инфекција закачено. Никогаш немојте да го правите ова крајно е нехигиенски.
Сме пробале само еднаш, и тоа ми беше последен ден од менструација, така да не беше воопшто страшно и крваво
Не сум имала и не сакам да имам. Некако гадно ми е ептен. А и како што за време на менструација имам невидени болки не можам од кревет да се помрднам а не па на секс да помислам.
строго никогаш. ми се нема случено ни па сакам да ми се случи биденки не е здраво тогаш може најмногу бактерии да навлезат
Canary da ti kazham samo neshto pogolema e shansata toj da ima nekakva infekcija kaj zhenskite pomali se shansite i posle seksot vednash mora do wc a isto taka i mashkoto mene mi se ima istoto slu4eno na 3 den od menstrualniot ciklus pomina odprili mesec dena od togash a i nie ne koristevme kondom bash imam chitano za ova
А сончогледче ви се деси ли нешто после тоа на некој од вас? Не можам убаво да те разберам што сакаш да кажеш... Како ќе знам дали тој има нешто, какви симптоми би имал за инфекција? Ако не ти е мака те молам кажи ми
секс за време на менструација сум практикувала често.Точно е дека е нехигиенски, особено кога ќе го извади пенисот и ќе го видете крвав Ама стварно неможеме да се стрпиме
Не практикувам секс за време на менструација од проста причина што не ми е хигиенски и гадно ми е некако. Токму ова ми се случи пред недела дена. Почнавме да имаме секс и на сред мене ми дојде Спојлер крвотници на сите страни
Mene nishto ne mi se slu4i a fala bogu ni na nego on mozhe da dobie infekcii poradi ne4istata krv samo toa D